Buran život

Otac mu dobio dete sa polusestrom! Slavni milijarder sada otkriva: On je najgore biće na svetu! (FOTO)

Jedan od najboljih inovatora i preduzetnika na svetu Ilon Mask priznao je da se od detinjstva boji samoće, a još nije preboleo glumicu Amber Herd

Vip priča
Autor:
Otac mu dobio dete sa polusestrom! Slavni milijarder sada otkriva: On je najgore biće na svetu! (FOTO)
Foto: AP / Kamran Jebreili

"Radije bih sebi zabio viljušku u oko nego pisao o svom privatnom životu", rekao je 2010. Ilon Mask, ali direktor Tesle i SpaceX-a se na kraju, ipak, potpuno emotivno ogolio u intervjuu za Rolling Stone.

Rekao je da je bio slomljenog srca nakon raskida sa glumicom Amber Herd, a dotakao se i odnosa sa ocem Erolom kojeg je nazvao "užasnim ljudskim bićem". Objasnio je i da mu je bilo teško da upoznaje nove ljude, ali i da uvek naginje ozbiljnim i dugotrajnim vezama - traži srodnu dušu.

Mask, koji je dva puta razveden, čak je i novinara pitao ima li nekoga s kim bi trebalo da se zabavlja.

foto: Profimedia

"Ako nisam zaljubljen, ne mogu da budem srećan. Nikada neću biti srećan sam. Ići na spavanje u praznoj kući, bez ikoga blizu mene, kako da budem srećan u takvoj situaciji", rekao je Mask. On je za Rolling Stone izjavio da se s osećajem usamljenosti bori od detinjstva.

"Kada sam bio dete, rekao sam sebi jednu stvar, a to je da nikada ne želim da budem sam", otkriva Mask.

Mask je rođen 1971. u Pretoriji, u Južnoafričkoj republici, a najstariji je od troje dece. Njegova majka Maje je kanadski model, pojavila se na naslovnici magazina Time i vrhunac karijere ostvarila u šezdesetim godinama svog života. Njegov otac Erol je inženjer.

Novopečeni milijarder otkrio istinu: Nije sreća u novcu. Evo i zašto!

A post shared by Maye Musk (@mayemusk) on

Detinjstvo mu nije bilo idilično, jako su ga maltretirali vršnjaci u školi. Čak je završio u bolnici nakon što ga je neko u školi gurnuo niz stepenice. Kada su mu se roditelji razveli 1980. Mask je jedno vreme živeo s ocem.

Danas otac i sin nemaju nikakav kontakt. Sada čelni čovek "Tesle" kaže da je njegov otac "najgore ljudsko biće".

"Ne možete ni da zamislite kakav, gotovo svaki zločin koji je mogao da počini, počinio je", kaže Mask o ocu.

Njegov otac, koji ima 72 godine, završio je u novinama nakon što se saznalo da je dobio dete sa svojom 30-godišnjom poćerkom Janom Bezudenhot, koju zna otkada je imala četiri godine.

Uprkos porodičnim problemima Ilon je jako blizak s bratom Kimbalom, koji želi da napravi revoluciju u prehrambenom i ugostiteljskom sektoru, i sa sestrom Toskom koja je, uz pomoć najstarijeg brata, pokrenula platformu Passionflix za romatntične filmove.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Sva Mask deca imaju fantastičan odnos s majkom Maje, koja se čak 2013. preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže deci i unucima. Ilon joj je poklonio Tesla automobil. Mask je preko majke dobio kanadsko državljanstvo i tamo otišao na fakultet.

Manekenka koja gazi šezdesetu: Rodila sam decu, borila se za njih, život me nije štedeo! (FOTO)

A post shared by Maye Musk (@mayemusk) on

Na fakultetu je upoznao i prvu suprugu, Džastin Vilson, koja zbog dece još uvek koristi prezime Mask. Ilon ju je odmah pozvao na sladoled. Mask je ubrzo nakon prvog sastanka otišao na drugi fakultet, ali je stalno Džastin slao ruže. Ponovo su se spojili na prvom Ilonovom "start-apu", a Džastin je krenula da radi na prvom romanu.

Mask ju je, kaže, osvojio kada joj je dao svoju kreditnu karticu da kupi koliko god knjiga želi. Venčali su se 2000.

Preselili su se u Los Anđeles i dobili sina Nevadu koji je umro od sindroma iznenadne smrti kod dece. Nakon toga su dobili blizance i trojke - pet sinova ukupno.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Par se razveo 2008. a tehnološki mag počeo je da se zabavlja s glumicom Talulom Rajli.

I bogati plaču: Slavni ruski milijarder razvodi se treći put! (FOTO)

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm) on

Njegova prva supruga i Talula su se, navodno, fantastično slagale. Džastin je čak novoj partnerki bivšeg muža rekla da bi radije "živela u verziji francuskog filma, gde dve žene postanu prijateljice na čuđenje svih ostalih".

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm) on

Rajli i Mask venčali su se 2010. a dve godine kasnije Mask je razvod objavio rečima: "Ovo su bile neverovatne četiri godine, voleću te zauvek, nekoga ćeš jednoga dana jako usrećiti".

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm) on

Par se ponovno venčao 2013. a Ilon je predao papire za razvod i onda ih opet povukao. Ali, 2016. je papire predala Talula. Uprkos tome, ostali su fantastični prijatelji i danas se podjednako brinu jedno o drugome kao i nekada.

Njoj 49, njemu 22: Bivša žena milijardera (86) šeta mladog dečka! (VIDEO)

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm) on

Mask je 2016. započeo vezu s Amber Herd, ali raskinuli su godinu dana kasnije, navodno zobg rasporeda koje nisu mogli da usklade.

Ona je prljava sponzoruša: Glumica jedva dočekala da se pohvali dečkom milijarderom! (FOTO)

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Pričajući o glumici u inervjuu rekao je da su "još uvek prijatelji koji se jako vole, i ko zna šta budućnost nosi", da bi kasnije tvrdio da je "bio zaista zaljubljen i jako ga je boleo raskid".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs