Rastavljena porodica

Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina? (FOTO)

Endži već 28 godina nije videla sina, reditelja Dankana Džounsa, kojeg je dobila u braku sa slavnim muzičarem
Vip priča
15:54h Autor:
Foto: Profimedia

Bivša žena nedavno preminulog muzičara Dejvida Bouvija, Endži Bouvi otkrila je pravi razlog zašto se udaljila od njihovog sina.

 

Nekadašnja supruga slavnog Bouvija koja se trenutno takmiči u britanskom "Velikom bratu" nije videla svog sina Zouvija Bouvija, sada poznatog kao Dankan Džouns, čak 28 godina! U intervjuu za australijski New Idea magazine Endži tvrdi da je nakon razvoda od muzičke zvezde očajnički pokušavala da pomogne Dejvidu da izleči svoju zavisnost od kokaina, piše britanski Mirror.

 

Čovek koji je dva puta rekao Ne kraljici: Zašto je Dejvid Bouvi odbio najviše priznanje? (FOTO)

 

"Znala sam da moram da spasem Dejvida. Prepuštajući mu našeg sina, imao je razloga da živi", izjavila je Endži.

 

U knjizi "Bouvi: Biografija" autorka Vendi Li tvrdi da je Dejvid zaista i pobedio ovaj porok nakon što mu je dodeljeno starateljstvo nad sinom.

 

"Da li se ona kaje zbog 40 godina duge svađe sa čovekom kojeg je nekad toliko volela? Verovatno. Ali da li bi volela da su stvari bile potpuno drugačije? Apsolutno", izjavila je Endžina prijateljica Anet Vitridž.

 

"Prošlo je toliko vremena. On je odlučio da ne želi da me vidi, i to je u redu. Nema problema", rekla je Endži kada su je učesnici rijaliti programa pitali o sinu Dankanu.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dejvid Bouvi je izgubio bitku sa rakom jetre 10. januara, dva dana nakon 69. rođendana. Kremiran je u tajnosti, jer je želeo samo da nestane, bez ikakve pompe, otkrio je neimenovani izvor blizak porodici.

 

Najoriginalniji intervju Dejvida Bouvija ikada: Čega se najviše plašio, a kome divio?

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs