Stravično

Otac slavnog milijardera napravio dete supruzinoj ćerki: Mislio sam da će me porodica shvatiti, ali oni kažu da sam lud! (FOTO)

Erol Mask dobio je sina sa 42 godine mlađom poćerkom koju je znao od njene 4. godine, a sa njenom majkom ima dvoje dece

Celebrities
11:50h Autor:
Otac slavnog milijardera napravio dete supruzinoj ćerki: Mislio sam da će me porodica shvatiti, ali oni kažu da sam lud! (FOTO)
Foto: Reuters / Joe Skipper

Erol Mask (72), otac milijardera Ilona Maska, otkrio je da su on i njegova poćerka Jana Bezudenhot (30) nedavno dobili sina, piše Daily Mail.

foto: Profimedia

Nagađa se da je upravo to razlog zašto u jednoj od najbogatijih porodica na svetu već neko vreme vlada razdor.

foto: Printscreen Youtube / News Sport

Naime, vlasnik Tesle i SpaceX-a svog oca je etiketirao kao zlu i groznu osobu, tvrdivši takođe da je uradio "gotovo svaku zlu stvar koje se neka osoba može setiti".

Kraljevske porodice koje je uništio incest: Rađali se bolesni i ludi, deca im umirala! (FOTO)

Usvojena ćerka Erola Maska Jana imala je četiri godine kada se on oženio njenom majkom. Erol je za Daily Mail rekao da se svoje supruge Hajde "jedva seća", uprkos tome što su bili u braku 18 godina i što su zajedno dobili dvoje dece.

Ta spoznaja je navodno razbesnela 46-godišnjeg Ilona koji je s Janom živeo dok je bio mlađi.

Bezudenhot ovo otkriće nije htela da komentariše, međutim rođak porodice Mask potvrdio je da je Erol otac dečaka Eliota Raša Maska.

Holivud na nogama: Više niko neće da radi sa zlostavljačem Vudijem Alenom?!

"Erol Janu poznaje ceo njen život. To je podelilo celu porodicu. Pa Erol se oženio Hajdom kada je Jana imala četiri godine! Nema puno ljudi koji ovo znaju i hteli bismo da činjenice izađu na videlo."

Erol je za Daily Mail potvrdio da je DNK testom utvrđeno da je on otac Janinog deteta, međutim nije hteo da razgovara o njihovoj porodičnoj povezanosti.

"Moja devojka Jana je ostala trudna i imamo sina koji je sada star 10 meseci. Naravno da ga volim, iako ovo nismo planirali. Insistirao sam na DNK testu kako bismo bili sigurni da sam ja otac.

Zavela 13-godišnjeg posinka za kog se i udala: Holivudska lepotica celog života ređala skandale! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / News Sport

Rekao sam svojoj ćerki Ali o njemu, misleći da će razumeti i da će me podržati. Rekla je da sam lud i mentalni bolesnik. Rekla je drugima i svi su poludeli. Misle da sam senilan i da bi trebalo da idem u dom za stare i nemoćne, a ne da živim život i da imam malog sina", dodao je Erol Mask.

Erol na direktno pitanje o tome ko je Jana nije porekao da mu je to poćerka, ali je tome dodao i da poslednjih 20 godina živi kao samac i da nema poćerki i posinaka. Samo je rekao da ima četiri bivše žene.

Majka u vezi sa svojim sinom: Niko nas ne može razdvojiti, ja ga stvarno volim! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs