Jezivo

Napravio dete svojoj učenici: Nakon DNK analize nastao još veći haos!

Bila je mlada i verovala je u sve što bih joj rekao, priznao je nastavnik
Porodica 14.05.2017. - 16:20h Autor: magazin.ba
Foto: Thinkstock

Penzionisani profesor Alfred Mokoena iz Južnoafričke Republike pre godinu dana priznao je da je kao nastavnik u školi iskoristio svoju učenicu i napravio joj dete, ali naknadno otkriveni detalji ovog bizarnog slučaja ostavili su svet u šoku. Naime, tek nakon što je devojčica zatrudnela, par je nakon DNK testa shvatio da su u srodstvu, odnosno da je učenica Alfredova ćerka, te da je napravio sopstveno unuče.

 

"Iskoristio sam svoju ćerku koja je bila moja učenica i poštovala me kao svog učitelja. Bila je mlada i verovala je u sve što bih joj rekao. Žao mi je što nisam brinuo o njoj sve ove godine iako sam znao da imam dete koje živi ne tako daleko od mene", rekao je Alfred.

 

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Devojka danas ima 20 godina, a živela je u susednom selu sa majkom i očuhom. Učitelj je istakao da je na početku negirao da je devojka 2011. godine zatrudnela sa njim, kako bi sačuvao svoju reputaciju. Mokoena je pretio novinaru koji je pisao ovu priču da će da ga ubije, ali se kasnije izvinio zbog svojih pretnji.

 

"Nisam znala da je on moj otac. Znala sam ga samo kao svog učitelja sve dok nisam ostala trudna", rekla je njegova ćerka i dodala da strahuje za zdravlje svog deteta zbog defekata koji nastaju u vezama rođaka.

 

Kidnapovali joj sina kao bebu: 21 godinu kasnije šokirao je poziv iz policije! (VIDEO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ovaj bizaran slučaj desio se 2012. godine. Nesrećni dečak sada ima pet godina, naizgled se ponaša normalno, ume da priča, hoda i da se igra sa decom, a roditelji su uvereni da je uprkos incestu on sasvim zdravo i normalno dete. I dalje ne zna ko mu je otac, a jedini problem i dalje ostaje u tome kako detetu saopštiti tu informaciju kada je bude zatražilo.

 

Kraljevske porodice koje je uništio incest: Rađali se bolesni i ludi, deca im umirala! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...