Burna biografija otkrila

10 godina bila u vezi sa svojim ocem: Nekadašnja dečija zvezda šokirala priznanjem! (FOTO, VIDEO)

Otac joj je preminuo 8 godina pre njene ispovesti

Vip priča
11:48h Autor:
10 godina bila u vezi sa svojim ocem: Nekadašnja dečija zvezda šokirala priznanjem! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Kada je bivša dečija zvezda Mekenzi Filips 2009. godine u šou Opre Vinfri priznala da je punih 10 godina bila u incestuoznoj vezi s vlastitim ocem, slavnim muzičarem Džonom Filipsom, svet je bio u šoku - baš kao i članovi njihove porodice koji su za svetski skandal saznali preko televizije.

"Papa Džon" iz slavne grupe "Mamas and Papas" preminuo je osam godina pre njenog priznanja, ali je ono potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge.

Ljubav koja je zgrozila ceo svet: Majka i sin planiraju venčanje i dete! (FOTO)

foto: Profimedia

Danas 56-godišnjakinja, Mekenzi je u novom gostovanju kod Opre priznala da žali što je takvu vest javno objavila.

"Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim", rekla je američka glumica i pevačica.

Veštica ili mučenica: Skandalozan život Ane Bolen! (FOTO)

U svojoj biografiji Mekenzi je opisala turbulentno detinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada joj je bilo samo 11 godina. Prema njenim rečima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

Vezu je prekinula nakon što je ostala trudna, a nije bila sigurna ko je otac deteta. "Papa Džon" joj je tada platio abortus.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs