Neverovatna greška

Skandal trese Bosnu: Došao po telo preminulog tasta, sačekao ga šokantan prizor!

Noge su mi se odsekle, rekao je Haris u neverici
Lifestyle
21:54h Autor:
Skandal trese Bosnu: Došao po telo preminulog tasta, sačekao ga šokantan prizor!
Foto: Thinkstock

Šta se dogodi kada vam iz bolnice jave da vam je umro član porodice, a vi ga tamo zateknete kako sedi na krevetu i pri tom vas još pita kako ste? Na to pitanje odgovor su dali najbliži srodnici Sinana Meškića koji su nakon tužne vesti o njegovoj smrti krenuli da preuzmu telo, ali suočili su se sa šokantnim prizorom.

Scena dostojna kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" desila se u opštoj bolnici Tešanj u Bosni gde se Sinan Meškić leči od bolesti jetre. Njegova ćerka Aldijana u ponedeljak je primila telefonski poziv iz bolnice.

"Kada su mi javili da je umro, svet mi se srušio. To je moj otac", ispričala je Aldijana kako se osećala. Odmah pošto su primili tužne vesti u porodici su preduzeli šta je potrebno kako bi dobili izvod iz matičnje knjige umrlih, dogovorili štampanje umrlica i pozvali hodžu kako bi zajedno s njima krenuo u bolnicu i tamo telo pripremio za sahranu po islamskim običajima.

Horor zbog greške lekara: Osećala sam kako seku i da mi je ceo stomak otvoren!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ali, kada je Meškićev zet Haris došao u bolnicu da bi se sproveo čitav postupak, ugledao je tasta kako sedi na krevetu u bolesničkoj sobi i gleda ka vratima.

"Noge su mi se odsekle", kazao je Haris koji je priznao kako je u neverici gledao Sinana, a ovaj ga je tužno gledao i pri tom ga upitao je li dobro.

Prava drama usledila je tek nakon toga kada je Haris nazvao suprugu i taštu da bi im preneo da je Sinan zapravo živ. Ženama je nakon toga pozlilo.

"Kao da se neko igrao s nama", rekao je Haris.

Porodica je najavila podnošenje tužbe, a tvrde da se niko iz bolnice nije udostojio ni da im se zbog svega izvini.

"Živog čoveka da sahranjuju, neka ih je stid i sram", poručila je Aldijana.

Direktor tešanjske bolnice Rifat Merdić naknadno je objasnio da su zapravo pobrkali kontakt brojeve dva različita pacijenta.

"Kada smo shvatili da je došlo do nesporazuma kontaktirali smo porodicu Meškić, ali oni nisu hteli da razgovaraju", kaže direktor bolnice.

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs