uŽIVA

Slavna glumica se pretvorila u pravu domaćicu: Niko je ne bi prepoznao! (FOTO)

Pandemija koronavirusa zaustavila je holivudske filmske produkcije, a mnogi poznati glumci iz topline svoga luskuznog doma čekaju kraj korona krize i neka bolja vremena za povratak snimanju filmova i serija.

Star look
Autor:
Slavna glumica se pretvorila u pravu domaćicu: Niko je ne bi prepoznao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših i najtraženijih glumica sveta Skarlet Johanson (35) kraj pandemije iščekuje u omiljenom letovalištu imućnijih Njujorčana, Hamptonsima, gde ima kuću. Vreme provodi s kćerkom Doroti Roz, koja ovih dana slavi šesti rođendan, a juče su snimljene ispred supermarketa.

Glamur sa crvenog tepiha zamenila je udobnom odećom i zaštitnom maskom. Dugačku plavu kosu svezala je u rep i ne bi se začudili da su lepu glumicu, koja je nosila i dioptrijske naočale, prepoznali tek retki kupci u dućanu.

Kćerkica je veselo učestvovala u kupovini, sedeći u kolicima, koja je njena majka napunila do vrha. Skarlet je bila obučena u crni jednodelni kombinezon, a dašak glamura odavala je tek torbica Šanel koju je nosila preko ramena.

foto: Profimedia

Skarlet je devojčicu je dobila u braku s Francuzom Romainom Dauriacom, a sada je verena za komičara Kolina Justa s kojim trenutno živi u Hamptonsima.

Skarlet bismo ipak mogli uskoro opet videti na filmskom platnu, ali i na crvenom tepihu, jer je za kraj oktobra zakazana permijera njenog filma 'Crna udovica'. Sve će naravno zavisiti od situaciji s epidemijom koronavirusa, zbog koje je datum od 29. aprila pomeren za kraj godine.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs