ŽIVOTNA PRIČA

Bogata ljubavna karijera, toksične veze i 2 propala braka: Buran život najlepše glumice sveta! (FOTO)

U životu je dobila sve osim prave ljubavi. Imala je koga je htela, ali ni jednog nije uspela da zadrži kraj sebe

Vip priča
Autor:
Bogata ljubavna karijera, toksične veze i 2 propala braka: Buran život najlepše glumice sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Po izboru časopisa "Men’s Health", zauzela je visoko 12. mesto među 100 najzgodnijih žena svih vremena, "Esquire" ju je prozvao najzavodljivijom ženom, četiri puta je nominovana za Zlatni globus, a smatraju je i jednom od najtalentovaniji glumica Holivda. Zahvaljujući svom izgledu, zaštitno je lice mnogih brendova, a oduševljenost lepom Skarlet nije krio ni Vudi Alen koji ju je nazvao svojom muzom. Od stanja na njenom bankovnom računu se vrti u glavi. Evo kako je izgledao put do zvezda Skarlet Johanson.

Scarlet Ingrid Johanson rođena je 22. novembra 1984., ali ona nije jedino dete koje je porodica Johanson dobila tog dna. Samo 5 minuta kasnije na svet je došao i njen brat blizanac, Hanter. Živeli su na Menhetnu, u porodici Danka Karstena Johansona, po zanimanju arhitekte, i filmske producentkinje Melanije Sloan.

Tužna životna priča Fride Kalo: Večita borba između života i smrti i buran brak pun prevara!

foto: Profimedia

Za glumu se, zahvaljujući majci, zainteresovala od malih nogu, a audicije za razne televizijske reklame počela je da obilazi od sedme godine. Već kao devojčica dobila je priliku da glumi u predstavi ‘Sophistry’ na Off Broadwayu, s Itanom Havkeom, a filmski debi imala je 1994. u komediji ‘North’.

Prepoznavši neviđen talent u svojoj ćerki, Melanija Sloan upisala ju je prvo u Lee Strasberg Theatre Institute, da bi kasnije pohađala i Professional Children’s School na Menhetnu.

Koliko je želela da postane glumica, govori i podatak iz njene prošlosti koji kaže da je često glumila pred ogledalom, sve dok jednom nije samu sebe rasplakala jer nije mogla dobro da odglumi jednu scenu.

Iako je ona želela karijeru u glumačkom svetu, desilo se nešto neočekivano. Umesto nje, njen brat je dobio ponudu da potpiše ugovor sa jednim lovcem na talente.

Živela sam kao čovek, radila šta sam htela! Zaradila sam toliko novca, da nikad nisam bila sama: Kraljica glume!

foto: Profimedia

Za Skarlet su široke mase čule 1996. godine nakon premijere filma "Manny & Lo". Zatim je snimila jednu od najzapeženijih uloga u filmu "Šaptač konjima". Nakon toga Holivud nije mogao da sakrije oduševljenje ovom mladom glumicom. Osim izgleda pokazalai neviđen glumački talenat, a uloge su se samo nizale.

Karijera je išla uzlaznom putanjom, a na privatnom planu joj ruže i nisu baš cvetale. Skarlet je oduvek tražila stabilnu i čvrstu porodicu. Ljubav, pažnju i nekoga ko će joj biti oslonac. Razvod roditelja je na nju ostavio velike posledice. Većinu svog detinjstva provela je sa bakom, sa majčine strane, Doroti Sloan, učiteljicom i knjigovođom.

Ono o čemu je sanjala od malih nogu ostvarilo joj se 2010. godine, kada je dobila priliku da zaigra na Brodveju, a za svoju glumu dobila je brojna priznanja - od lovorika najstrožih kritičara pa sve do uglednih nagrada, poput Tonija za najbolju ulogu.

Osim kao glumica, od 2006. je pokušala se dokaže i kao pevačica pa je prepevala pesmu "Summertime", a 2 godine kasnije snimila i album. Međutim, kritičari nisu bili blagonakloni prema njoj.

Britansku porodicu je dovodila do ludila: Život buntovne princeze obeležili su skandali i burne ljubavne afere!

foto: Profimedia

Buran ljubavni život

Ono što je javnosti dakako zanimljivije je njen bogati privatni život. Nakon što je od 2001. do 2002. bila u vezi sa Džekom Antonofom, zatim dve godine sa kolegom Džošom Hartnetom, u kojeg se zaljubila na setu ‘Crne Dalije’, 2007. započela je vezu sa kanadskim glumcem Rajanom Rejnoldsom.

To je navodno bila velika ljubav, pa su se samo godinu dana kasnije i venčali. Sve je potrajalo do u rujnu 2008., sve je potrajalo do 2010., kada su podneli papire za razvod.

Za ovom ženom su glavu gubili muškarci širom planete: Onda se ona udala za bogataša i prestala da se doteruje! (FOTO)

foto: Profimedia

Izvori bliski pevačici kažu da je za raspad svih veza ona sama kriva, jer ume da bude naporna i da tako "uguši" svu ljubav koju partner gaji prema njoj. Njene veze su uglavnom toksiče i zato se uvek završe rastankom.

Da nije prestala da veruje u ljubav, pokazala je već 2012., kada je započela vezu sa Francuzom Romainom Dauriakom, sa kojim se ubrzo i verila. Većinu vremena proveli su na relaciji Njujork- Pariz, a 2014. Skarlet je rodila i njihovo dete - devojčicu koju su nazvali Rouz Doroti.

I ova sreća je bila kratkog daha

Iako su se nedugo nakon rođenja ćerke venčali, sredinom 2016. objavili su da je njihovom braku došao kraj. Samo tri meseca kasnije otkriveno je da je ona započela vezu sa komičarem Kolinom Jostom, sa kojim se verila u maju 2019. godine. Možda ovog puta, ljubav potraje malo duže nego ostale ljubavne avanture.

Slava ga je odvukla na samo dno: Zbog alkohola uništio brak, napustio decu i pao u tešku depresiju!

foto: Profimedia

Ono zbog čega je javnost posebno voli je njeno javno osuđivanje medija zbog promovisanja premršavih žena. Ona svoje obline nikad nije skrivala, a upravo je zahvaljujući njima i proglašavana jednom od najljepših žena sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs