Verovali ili ne

ZA OVOM ŽENOM SU GLAVU GUBILI MUŠKARCI ŠIROM SVETA: Onda se ona udala za bogataša i prestala da se doteruje

Iza sebe ima ozbiljnu zbirku ljubavnika. Jednostavno, život je proživela sa uživanjem

Vip priča
Autor:
ZA OVOM ŽENOM SU GLAVU GUBILI MUŠKARCI ŠIROM SVETA: Onda se ona udala za bogataša i prestala da se doteruje
Džeri Hol, Foto: Profimedia

Bivša manekenka i glumica Džeri Hol od svojih početaka u svetu šoubiznisa plenila je pažnju stilom života. Možda ponajviše brakom s legendarnim rokerom i frontmenom Roling Stonsa Mikom Džegerom, a veliku buru je podigla razvodom od milijardera koji je od nje stariji 25 godina.

Džeri je kao zanosna lepotica osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afere s drugim ženama. Ali i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala.

foto: Profimedia

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

"Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega", bila je izjavila u jednom od intervjua.

foto: Profimedia

Dogodilo se to sve nakon što je kao jedna od pet sestara iz malenog teksaškog gradića Gonzaleza otišla u Pariz sa samo 800 dolara s namerom da postane manekenka, što joj je zahvaljujući atraktivnom izgledu i uspelo. Odlazak u daleku Francusku sugerisala joj je majka, koja je bila velika obožavateljka filmske industrije i filmova te je i sama maštala o glumačkoj karijeri.

foto: Profimedia

Džeri je do danas ostvarila mnogo više od toga - sada je "vesela udovica" sa pozamašnim dobitkom koji je stekla razvodom do Ruperta Murdoka (91).

Ali osim Mika i sada Ruperta, u njenom ljubavnom životu trag su ostavili i umetnik Endi Varhol, istoričar Adam Zamojski, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.

Od njene mladenačke lepote malo je ostalo, ali Džeri se danas ne opterećuje previše izgledom. Kada je Rupert odlučio da podnese papire za razvod, Džeri je bila zatečena, ali je na kraju ipak pristala na razvod jer je novac bio tako divno opipljiv. Nakon razvoda do kraja svog života Džeri neće imati potrebu da podigne "teže od kašike".

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs