Neverovatno

1980. godina, ona je bila najseksepilnija žena na svetu: Ostavila sve, živela u divljini bez TV pune 24 godine! (FOTO)

Keli Lebrok je danas neprepoznatljiva i retko se se pojavljuje u javnosti, ali njene filmske karijere se svi rado prisećaju.

Vip priča
Autor:
1980. godina, ona je bila najseksepilnija žena na svetu: Ostavila sve, živela u divljini bez TV pune 24 godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Keli Lebrok bila je jedna od najtraženijih i najatraktivnijih glumica Holivuda, svi su je hteli u svojim filmovima ili na naslovnim stranama magazina, ali danas bi malo ko uspeo da je prepozna na prvi pogled.

Keli ima 60 godina i u penziji je, a svoju karijeru davnih je dana započela kao manekenka, što joj je kasnije donelo i titulu najpoželjnije žene Holivuda u 80-ima, i to nakon što je glumila u filmovima "Žena u crvenom" i "Čudnovata nauka".

Nekada ni jedna zabava ili važna društvena događanja nisu prolazila bez nje, ali danas se retko kad uopšte pojavljuje u javnosti. Kada se i pojavi, teško biste je prepoznali s obzirom na lice čije su prirodnu lepotu uništile brojne estetske operacije kojima se podvrgla, a svemu je doprinela i ovisnost o drogama i alkoholu.

foto: Profimedia

Keli je svoj put ka slavi i svemu što ona sa sobom nosi počela već kao 16-godišnja devojka kada je počela raditi kao manekenka, a samo tri godine kasnije krasila je naslovnicu prestižnog magazina Vog, i tada su joj ponude za uloge i snimanje počele padati s neba i započela je filmsku karijeru bez problema.

Osim lepotom i ulogama u filmovima pažnju javnosti je privlačio njen turbulentni brak s akcijskim junakom Stivenom Sigalom. Za njega je bila udata od 1987. do 1996. godine i imaju troje dece, koja su bila razlog njenog napuštanja Holivuda i početka sasvim novog načina života.

foto: Profimedia

"Odlučila sam napustiti Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju ni da osete negativne posledice razvoda. Zato sam otišla u brda, gde sam bukvalno živela u divljini, bez televizora punih 24 godine", izjavila je u jednom intervjuu 2017. godine.

Tada je progovorila i o starenju, pritom ni jednom rečju ne spomenuvši estetske zahvate i operacije, kojima se naočigled svih podvrgla.

"Kada sam nosila titulu seks-simbola i bila divna, nisam to uopšte osetila, što je ironično. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da zapravo imam bore, osećam se prirodnije u svojoj koži. Srećna sam s time ko sam i gde sam", zaključila je Keli.

foto: Profimedia

Pre Stivena Sigala od 1984. do 1986. Keli je bila udata udata za vlasnika jednog noćnog kluba i filmskog producenta Viktora Draija, a s penzionisanim bankarom Fredom Stekom u braku je bila od 2007. do 2008. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs