Šuška se

TRAMPA UHVATILA NA BEBU PA SE BRŽE BOLJE RAZVELA: Sa njom prevario ženu, zaboravio na troje dece, dao joj bogatstvo!

Ko bi rekao da ova žena ima 58 godina?! Izgleda neverovatno!

Vip priča
Autor:
TRAMPA UHVATILA NA BEBU PA SE BRŽE BOLJE RAZVELA: Sa njom prevario ženu, zaboravio na troje dece, dao joj bogatstvo!
Foto: Profimedia

Marla Maples druga je supruga Donalda Trampa, a ovih dana se šetka plažama Majamija.

Glumicu Marlu Maples retko viđamo u javnosti, a druga supruga bivšeg američkog predsednika i preduzetnika Donalda Trampa ovih je dana na plaži u Majamiju pokazala svoju zavidnu figuru.

Maples i Tramp su pred oltar stali u 1993., dva meseca nakon što je na svet stigla njihova ćerka Tifani. Njihov brak nije uspeo te su se pet godina razveli.

Marla Mejpls
foto: Profimedia

"Nismo se slagali u pogledima na svet, a imali smo i drugačiju ideju o vaspitanju naše ćerke", rekla je Maples za People pre pet godina.

Nakon razvoda od Donalda, Marla se preselila u Kaliforniju gde je sama odgajala ćerku . "Bavila sam se new ageom i filantropijom kako bi ostala fokusirana na vaspitanje svoje ćerke. Pre mi ni na kraj pameti nije bilo da ću je odgajati sama", priznala je onda u intervjuu. Dodala je kako je Tramp njihovoj ćerki omogućio visoko obrazovanje te sve što joj je trebalo u finansijskom smislu, ali sve ostalo je radila ona sama.

Bivša manekenka i glumica, Donalda Trampa je upoznala još 1985. godine na jednom teniskom turniru dok je on još bio u braku s Ivanom. Upravo njihova afera bila je razlog raspada braka Donalda i Ivane, a američki mediji su budno pratili razvoj njihove veze.

Marla Mejpls
foto: Profimedia

Tramp je priznao kako nije hteo da se ponovo ženi, ali sve se promenilo kada je Marla ostala trudna. Veliku prašinu pogidao je i predbračni ugovor kojeg je potpisala, ali bivši američki predsednik rekao je kako je to bilo nužno da on može mirno spavati. Nakon razvoda Marla nije dobila bogatstvo kao Ivana, a nekoliko je puta javno rekla da joj je smešno kada ljudi misle da se zbog razvoda obogatila. Tramp nije skrivao da je prema svojoj supruzi bio velikodušan u finansijskom smislu, ali glasine su tu stale! Oboje su nastavili svoje živote bez međusobnog ponižavanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs