Seks simbol

Žena u crvenom: Osamdesetih je osvojila svet, danas izgleda ovako! (FOTO)

Glumica bila je jedna od najtraženijih nakon što ju je prvi film vinuo u sam vrh popularnosti
Star look
16:36h
Žena u crvenom: Osamdesetih je osvojila svet, danas izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svima koji su gledali film Žena u crvenom, sigurno je u sećanju ostala legendarna scena plesa iznad otvora za ventilaciju!

Zahvaljujući toj sceni, glumica i bivši model, Keli Lebrok, postala je seks simbol i jedna od najtraženijih glumica osamdesetih godina.

Ruža meksičkih sapunica: Ovako danas izgleda Rosalinda! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / ijones89

Godinama nakon toga bila je san muškaraca širom sveta, ali u jednom trenutku, kada su na scenu stupile mlađe koleginice, Kelina karijera krenula je nizbrdo. Očajnički je želela da zadrži svoj dotadašnji status jedne od najpoželjnihih glumica, ali i žena uopšte, pa se okrenula estetskim korekcijama.

Još jedna od činjenica koja je obeležila karijeru ove glumice bila je udaja za Stivena Sigala, koji joj je neko vreme pomagao da dobija uloge.

Bila sa više od 100 milionera, proputovala ceo svet: Ovako izgleda život lovca na novac! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon razvoda od Sigala 1996. godine, uloge su postale sve ređe, a skandali sve učestaliji. Pre tri godine je čak uhapšena, jer je vozila u suprotnom smeru pod uticajem velike količine alkohola.

Danas, Keli ima 55 godina, a nakon što joj je brat preminuo od raka, posvetila se palijativnoj nezi. Takođe, bavi se humanitarnim radom i radi kao predstavnik za javnost udruženja Club Carson, čiji su članovi deca obolela od karcinoma.

Ukoliko se plašite da ćete dobiti rak, nemojte da radite ovo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs