ŠTA JE NATERALO RUPERTA MERDOKA (91) DA SE POD STARE DANE RAZVEDE OD 26 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Istina je stvarno šokantna

S obzirom da medijski mogul ima 91 godinu, sve je iznenadila činjenica da je on taj koji je zatražio razvod od Džeri Hol. Ono što mu je smetalo u njihovom braku je stvarno šokantno

Vip priča
08:59h Autor:
ŠTA JE NATERALO RUPERTA MERDOKA (91) DA SE POD STARE DANE RAZVEDE OD 26 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Istina je stvarno šokantna
Foto: Profimedia

Džeri Hol (65) i Rupert Merdok (91) zvanično su razvedeni. Ova vest je došla pet nedelja nakon što smo saznali da postoje "problemi u raju".

Vremešni Rupert je jedan od najbogatijih ljudi na svetu, dok je Džeri Hol bivša manekenka poznata po burnim vezama i braku sa Mikom Džegerom.

Pre nego što je razvod finalizovan, Džeri Hol je zatražila od Višeg suda u Los Anđelesu da poništi zahtev za razvod. U dokumentu se navodi da razvod treba odbaciti bez razmatranja, što znači da se ne može ponovo pokrenuti.

Međutim, bez obzira na to što se Džeri žalila, ipak je došlo do razvoda kada je advokat objasnio da je bivša manekenka zbrinuta do kraja života u finansijskom smislu.

Nije poznato kako je medijski mogul nagradio bivšu ženu, ali se smatra da će do kraja života moći da vodi svoj glamurozni život, bez razmišljanja o finansijama.

Advokati Džeri Hol su naveli da su ona i Rupert ostali "dobri prijatelji".

1 / 6 Foto: Profimedia

Džeri je bogatašu četvrta žena, a nije poznato da li ima u planu da se ženi i peti put, s obzirom da ima sklonosti ka sklapanju braka, zbog čega strahuje cela njegova porodica.

Rupert i Džeri su se večnali u Londonu u martu 2016. godine, nakon što su u vezi bili pet meseci. Organizovali su, kako su tad britanski mediji opisivali, skromnu ceremoniju u Spenser hausu. Merdoku je to bio četvrti brak (i sad četvrti razvod), dok se Džeri Hol ranije nije udavala. Ona je bila u 22-godišnjoj vezi s Mikom Džegerom s kojim ima četvoro dece. Merdok iz prethodnih brakova ima šestoro dece.

Džeri Hol, Rupert Merdok
foto: Profimedia

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, venčao se 1956. godine. Par se razišao 1967. godine, devet godina nakon rođenja njihovog jedinog deteta, ćerke Prudens. Iste godine venčao se s drugom suprugom Anom, novinarkom iz Glazgova, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje dece. Razveli su se 1999. godine.

Ani je nakon razvoda pripalo 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Merdok je oženio preduzetnicu Vendi Deng, s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje dece. Merdok je u vreme njihovog venčanja imao 68 godina, dok je Vendi imala samo 30.

Ipak Džeri je ta koja je u medijima poznata kao supruga Ruperta Merdoka.

Njena najpoznatija izjava je: "Mama me je naučila kako zadržati muškarca: moraš biti kućna pomoćnioca u dnevnoj sobi, kuvarica u kuhinji, i kurva u spavaćoj sobi!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs