"NAPALJENI" STARAC NI U 92. NE ODUSTAJE OD ŽENA: Akter mnogih ljubavnih AFERA smuvao 26 godina mlađu NESTVARNU LEPOTICU

Rupert Merdok je izgradio imeriju, ali nikako nije zapostavljao privatni život, te ni sam ne zna sa koliko žena je bio do sada!

Ljubav
23:33h Autor:
"NAPALJENI" STARAC NI U 92. NE ODUSTAJE OD ŽENA: Akter mnogih ljubavnih AFERA smuvao 26 godina mlađu NESTVARNU LEPOTICU
Foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Medijski magnat Rupert Mardok, star 92 godine, počeo je da izlazi sa prelepom naučnicom u penziji Elenom Žukovom (66), nakon što ju je upoznao preko svoje treće žene Vendi Deng. Njih dvoje trenutno krstare Mediteranom u legendarnoj superjahti "Christina O", a ovaj bogataš i u 10. deceniji ruši sve predrasude. Iako iza sebe ima brojne brakove i afere, i dalje mu polazi za rukom da "smuva" znatno mlađe dame.

Inače, Elena je majka Daše Žukove, prelepe Ruskinje koja je poznata po braku sa ruskim oligarhom i bivšim vlasnikom "Čelsija" Romanom Abramovičem. Da stvar bude još zanimljivija, Daša i Mardokova treća supruga Vendi Deng su veliki prijatelji.

Gospođa Žukova je molekularni biolog i specijalista za dijabetes. Živela je u Americi više od tri decenije, nakon što je sa ćerkom napustila Rusiju 1991. godine. A iza nje su dva neuspela braka.

Rupertov buran ljubavni život

Godine 1956. Mardok se oženio Patrišom Buker, bivšom prodavačicom i stjuardesom iz Melburna. U braku su dobili jedno dete, ali je ljubav doživela krah 1967.

Iste godine Merdok je opet stao na ludi kamen i to sa Anom Torv, novinarkom iz Škotske, koja je radila u njegovom časposu. Merdokove kompanije objavile su dva romana njegove supruge. Sa njom je dobio troje dece.

U januaru 1998. godine, tri meseca pre nego što je objavljeno da se razvodi od Ane, Mardok je proglašen za viteza zapovednika Reda Svetog Grigorija Velikog. Razveli su se u junu 1999, a njegova druga izabranica je dobila 1,2 milijarde dolara u imovini nakon rastanka.

Dana 25. juna 1999, 17 dana nakon razvoda od svoje druge žene, Mardok, tada star 68 godina, oženio se Vendi Deng. U tom momentu imala je 30 godina i bila je novoimenovana potpredsednica njegove televizije. Rodila mu je još dvoje dete, te ih ovaj milijarder ima ukupno čestoro, a deda je 13 unučadi.

Pred kraj njegovog braka sa Vendi, glasine o vezi sa kineskim obaveštajnim službama (za koje se kasnije pokazalo da su neosnovane) postale su problematične za njihov odnos. Mardok je takođe prekinuo svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Tonijem Blerom pošto ga je sumnjao da je imao aferu sa Deng dok su još bili u braku, zahtev za razvod podneo je 2013.

I taman kad je javnost pomislila da se "smirio", 11. januara 2016. objavio svoju veridbu sa bivšim modelom Džeri Hol, koja je četvr veka mlađa od njega. Već u martu su se venčali u Londonu.

U junu 2022, strani mediji su izvestili da su Mardok i Hol spremni da se razvedu, navodeći nepomirljive razlike, a zvanično su se razišlu u avgustu 2022. godine.

Nije dugo tugovao, i tokom ove godine je verio svoju partnerku En Lesli Smit, te je pokazao na delu da u 92. živi punim plućima. Međutim, Merdok je iznenada raskinuo vezu. Rečeno je da je do razlaza došlo jer Rupert nije podržavao religiozne stavove svoje devojke, ali je i sumnjao da je zaljubjena u voditelja Takera Karlsona, koji je ubrzo dobio i otkaz zbog navodnih glasina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs