92-GODIŠNJI MILIJARDER RASKINUO VERIDBU SA 26 GODINA MLAĐOM: Za prsten dao 2 miliona funti pa se ipak predomislio

Rupert Mardok, 92-godišnji milijarder raskinuo je sa devojkom samo dve nedelje nakon veridbe.

Celebrities
19:29h Autor:
92-GODIŠNJI MILIJARDER RASKINUO VERIDBU SA 26 GODINA MLAĐOM: Za prsten dao 2 miliona funti pa se ipak predomislio
92-godišnji milijarder raskinuo veridbu, Foto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni milijarder i medijski mogul Rupert Merdok (92) nedavno je iznenadio javnost ljubavnom vezom sa En Lesli Smit koja je 26 godina mlađa od njega.

Ipak, reklo bi se da je njihovoj sreći došao kraj, jer samo dve nedelje nakon što su objavili veridbu saznalo se da je par raskinuo.

Rupert je raksinuo veridbu sa novom devojkom
Rupert je raksinuo veridbu sa novom devojkom foto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najgore od svega je to što je bogataš nedavno pristao da govori o svojoj partnerki, rekavši da su mu emocije bile toliko jake, da je imao tremu da je pita čuveno pitanje.

"Plašio sam se da se zaljubim, ali isto tako sam znao da će ovo biti moja poslednja ljubav. Bolje bi bilo da tako bude. Srećan sam", rekao je tada. En je zaprosio 11-karatnim dijamantskim prstenom za koji se smatra da vredi do 2 miliona funti.

Rupert nije krio meocije prema novoj partnerki
Rupert nije krio meocije prema novoj partnerki foto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par je trebalo da se venča ovog leta, što bi bio peti brak za Mardoka, međutim, priča je propala. Navodno, veridba je prekinuta sinoć nakon što su zajednički doneli odluku da se rastanu. Prijatelj blizak paru rekao je da se En Lesli Smit mučila sa publicitetom.

"Jednostavno nije mogla da se nosi sa time što je u očima javnosti. Ona je veoma zatvorena. Seli su i razgovarali juče i složili se da je bolje da se rastanu", rekao je.

En Lesli nije mogla da se nosi sa pritiskom javnosti
En Lesli nije mogla da se nosi sa pritiskom javnosti foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Drugi prijatelj je za Daily Mail rekao da milijarder i dalje gaji jaka osećanja prema En Lesli Smit uprkos njihovoj odluci da se rastanu.

"Divi joj se, poštuje je i misli da je neverovatna žena. Njemu se sviđa činjenica da je ona tako mirna i tako jaka… i ona deli njegova religiozna ubeđenja", rekao je.

No, mnogi su mišljenja i da su Mardokova deca "umešala prste u celu priču". Kako se pre pisalo, to što En ima novca je olakšavajuća okolnost, jer se ovo pitanje mnogo puta postavljalo dok je bio u poslednjem braku.

Rupert je bio u braku sa Džeri Hol
Rupert je bio u braku sa Džeri Hol foto: Profimedia

Tako je Džeri Hol, koja je inače bila poznata u javnosti više kao bivša Mika Džegera no po manekenskoj karijeri, javno i optužila naslednike vremešnog milijardera da su joj uništili vezu. Oni su sve vreme strahovali jer ga je Džeri odvajala od njih, te im čak i branila da dolaze.

Navodno su za razvod braka kriva njegova deca
Navodno su za razvod braka kriva njegova deca foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog toga su na sve načina vršili pritisak na oca, nakon čega je on porukom saopštio supruzi da je njihovoj vezi došao kraj, ubedivši ga da Hol zanima samo novac iako je bila uz njega i u dobru i u zlu, i kako kažu izbori "bila spremna i pelene da mu menja", jer ga voli. Nažalost, Rupert je poslušao decu, i sa Džeri se razveo u rekordnom roku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs