KO JE NOVI DEČKO NAVODNE BIVŠE LJUBAVNICE MILA ĐUKANOVIĆA? Lep je kao APOLON, a zgodna misica ne krije koliko je srećna

Jelena Šćepanović navodno je bila u vezi sa Milom Đukanovićem, a evo ko je njen novi dečko.

Celebrities
20:22h Autor:
KO JE NOVI DEČKO NAVODNE BIVŠE LJUBAVNICE MILA ĐUKANOVIĆA? Lep je kao APOLON, a zgodna misica ne krije koliko je srećna
Ko je novi dečko bivše ljubavnice Mila Đukanovića?, Foto: Printscreen/instagram

Ako je verovati pisanju medija sada već bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović, svojevremeno je izgubio glavu za 23 godine mlađom manekenkom Jelenom Šćepanović.

Iako je ova navodna afera zataškana, nakon nedavno održanih izbora u Crnoj Gori, Milov privatni život ponovo je došao u centar pažnje.

Milov privatni život ponovo je došao u centar pažnje
Milov privatni život ponovo je došao u centar pažnje foto: ATA Images

Naime, njihova navodna ljubav dogodila se 2011. kada su medije preplavili naslovi o njihovoj vezi. Saznanje medija preneli su i brojni bosanski, hrvatski i crnogorski portali.

Ubrzo se pojavila informacija da je Jelena navodno trudna, pa čak i da čeka blizance. Zbog afere koja je podigla veliku prašinu, Jelena se navodno u poodmakloj trudnoći preselila u Rim i to na Đukanovićev nagovor, koji joj je u gradu večnosti otvorio agenciju za prodaju avionskih karata.

Najmoćniji čovek Crne Gore ovu aferu nikada nije komentarisao, ali jeste venčani kum braćnog para Đukanović, Goran Rakočević, koji tvrdi da je cela priča izmišljena.

Kako se može videti na Jeleninom Instagramu, ona danas uživa sa novim dečkom koji je lep podjednako koliko i ona. Korisnici Instagrama mu daju apitete „Apolon“, a ni njena izdanja ne kaskaju za njim, prenosi Nova.rs.

Zajedno uživaju na obali mora, provode se po „belom svetu“ i objavljuju zajedničke fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs