TAJNA LJUBAVNA VEZA MILA ĐUKANOVIĆA I LEPE MISICE: Šuškalo se da je bivšem crnogorskom predsedniku RODILA BLIZANCE

Navodna ljubav Mila Đukanovića sa 23 godine mlađom manekenkom iz Nikšića Jelenom Šćepanović je buknula 2011. godine.

Celebrities
20:56h Autor:
TAJNA LJUBAVNA VEZA MILA ĐUKANOVIĆA I LEPE MISICE: Šuškalo se da je bivšem crnogorskom predsedniku RODILA BLIZANCE
Tajna veza Mila Đukanovića i misice Jelene Šćepanović, Foto: Printscreen/Kurir TV/instagram

Milo Đukanović bio je na vlasti u Crnoj Gori više od tri decenije, a zbog nedavno izgubljenih izbora njegov privatni život ponovo se našao u centru pažnje.

Svima je vrlo dobro poznato da je Milo preko 40 godina u braku sa suprugom Lidijom, koja mu je bila glavni oslonac u životu u političkoj karijeri.

Spojila ih je ljubav prema košarci, a zajedno su od 1980. godine. Prevalili su dug put od podstanarskog života u Podgorici do liderske pozicije političara, ali nisu dozvolili da im bilo šta ugrozi brak.

Milo Đukanović sa suprugom
Milo Đukanović sa suprugom foto: KCS PRESSE / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Ipak, Mila su spajali sa mnogim poznatim damama, među kojima je bila i pevačica Jasna Milenković Jami, a ako je verovati pisanju medija bivši predsednik Crne Gore svojevremeno je izgubio glavu za 23 godine mlađom manekenkom Jelenom Šćepanović.

Njihova navodna ljubav dogodila se 2011. kada su medije preplavili naslovi o njihovoj vezi. Saznanje medija preneli su i brojni bosanski, hrvatski i crnogorski portali.

Ubrzo se pojavila informacija da je Jelena navodno trudna, pa čak i da čeka blizance. Zbog afere koja je podigla veliku prašinu, Jelena se navodno u poodmakloj trudnoći preselila u Rim i to na Đukanovićev nagovor, koji joj je u gradu večnosti otvorio agenciju za prodaju avionskih karata.

Najmoćniji čovek Crne Gore ovu aferu nikada nije komentarisao, ali jeste venčani kum braćnog para Đukanović, Goran Rakočević, koji tvrdi da je cela priča izmišljena.

Ko je Jelena Šćepanović?

Inače, Jelena Šćepanović je sa šesnaest godina ušla u svet visoke mode, sjajnim plasmanom na takmičenju „Elite Model Look“. Živela je u Milanu i Barseloni, a radila je za mnoga zvučna imena svetske modne industrije. Oprobala se i u voditeljskoj ulozi na popularnom budvanskom festivalu „Pjesma Mediterana“, a bila je izabrana i za ambasadorku turizma Crne Gore dobivši glavnu ulogu u turističko-promotivnom spotu „Udahni duboko“ ili „Montenegro Breathtaking“, prenosi Nova.rs.

Iako je, još kao vrlo mlada, imala poslovne angažmane, Jelena nije zapostaviljala obrazovanje. Završila je gimnaziju „Stojan Cerović“ u Nikšiću, a obrazovanje je nastavila na Fakultetu za poslovne studije, na kom je stekla zvanje specijaliste marketing menadžmenta. Diplomirala je sa prosekom 9,8, i nastavila školovanje na magistarskim studijama poslovne psihologije.

Jelena je radila za „Roccobarocco“, „Alexander McQueen“, „Intimissimi“, „Parah“, „Levis“, „La Perla“, „Swarovski“, „Calzedonia“, „Caractere“, „Nike“, „Deborah“, „Si e Lei“, „Schwarzkopf“, „Rosa Clara“, „Somatoline“ i druge. U vreme boravka u Crnoj Gori, ova lepotica je nekoliko godina bila prepoznatljiva kao zaštitno lice modnog brenda „Paradiso“.

Nakon višegodišnje uspešne karijere u Milanu, Jelena Šćepanović se posvetila biznisu. Ona je jednom prilikom rekla kako su joj iskustvo i novac koji je stekla u ovoj evropskoj metropoli poslužili kao vetar u leđa da se vrati u Crnu Goru i pokrene privatni biznis. Od 2016. godine ozbiljnije se posvetila ugostiteljstvu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs