neguju prave vrednosti

KO JE ŽENA JAKOVA MILATOVIĆA, NOVOG PREDSEDNIKA CRNE GORE: Imaju 3 dece i divan brak, sve oduševljava kako se ponaša

Istorijski momenti se dešavaju u Crnoj Gori i za to je "odgovoran" upravo Jakov Milatović! Međutim, za sve uspehe koje niže umnogome je zaslužna upravo Milena.

Porodica
10:16h Autor:
KO JE ŽENA JAKOVA MILATOVIĆA, NOVOG PREDSEDNIKA CRNE GORE: Imaju 3 dece i divan brak, sve oduševljava kako se ponaša
Ko je supruga Jakova Milatovića?, Foto: EPA/Boris Pejovic

Crna Gora je izabrala, Jakov Milatović je postao novi predsednik, ostavljajući svog protivnika Mila Đukanovića daleko iza sebe. Ima svega 37 godina, a već je izgradio zavidnu karijeru bez ijedne mrlje, za sada.

Javnost ga je zapazila kada je stupio na poziciju ministra ekonomskog razvoja u u Vladi Zdravka Krivokapića, a još veća prašina se digla oko njega kada se kandidovao za gradonačelnika Podgorice.

Neretko ga opisuju kao vrlo porodičnog čoveka koji neumorno radi. Ističe kako mu je poštenje na prvom mestu, a tome govori u prilog što potiče iz familije koja je "poznata samo po dobrom" u Crnoj Gori.

Diplomirao je sa čistom desetkom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. I ne samo to, proglašen je za studenta generacije, potom je magistrirao na Oksfordu, a nastavio je da se i dalje usavršava. Autor je više stručnih radova i ko-autor je dve knjige.

Sa druge strane, o privatnom životu vrlo retko priča, trudeći se da zaštiti porodicu od medija i natpisa po novinama. Nisu tako česti momenti kada se na nekom događaju pojavi u društvu supruge Milene, sa kojom ima troje dece - Saru, Anu i Davida. Oni koji ga dobro poznaju naglašavaju da je veoma brižan muž i otac.

Milena je oličenje prirodne lepote, te možemo primetiti da nije ljubitelj estetskih korekcija. Preferira uvek jednostavan, a elegantan stil i nikada do sada je nismo videli sa previše šminke, gotovo uvek je ima minimalno na licu. Njen najlepši aksesoar je široki osmeh koji ne skida sa lica.

Jakov Milatović
foto: Printscreen Youtube - Pokret Evropa sad!

Suprugu je Milatoviću velika podrška i prati ga u stopu, te već nekoliko godina uživaju u skladnom braku ispunjenom predivnim dešavanjima. Jednom prilikom je i sam Jakov otkrio njihov porodični ritual koji se trude da ne preskaču.

- Milena, deca i ja smo navikli da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual - otkrio je Jakov.

Šta poseduje Jakov Milaković?

Prema podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara. Milatović u penzionom fondu ima 85.000 evra, a na tekućem računu 7.000 evra.

Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3.000 evra, a u decembru je zaradila 909 evra. Vlasnik je i automobila "reno megan" iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 evra koji vraća u ratama od po 452 evra mesečno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs