Svaki horoskopski znak ima osobinu zbog koje dolazi do raskida: Evo zašto vam veze pucaju

Zbog ovih osobina vaše veze pucaju. Obratite pažnju na sebe.

Horoskop
20:18h Autor:
Svaki horoskopski znak ima osobinu zbog koje dolazi do raskida: Evo zašto vam veze pucaju
Foto: Shutterstock

Ljubavne veze završavaju iz niza različitih razloga, a horoskop može pomoći u prepoznavanju nekih karakteristika koje mogu biti presudne u takvim situacijama.

Ovan

Iako je ovaj znak veoma dobar, često ne pokazuje tu dobrotu prema svojoj okolini.

Mnogo puta su fokusirani samo na sebe i ne pokazuju interesovanje za deljenje, što je veliki problem kada se traži potencijalni partner za dugoročnu srećnu vezu.

Raskid
foto: Shutterstock

Bik

Iako su lojalni prijatelji, Bikovi imaju problema da zaborave loše stvari koje su im se desile i često ostaju ljuti dugo na ljude oko sebe zbog stvari za koje bi drugi rekli da su sitne.

Čak i u situacijama kada vam se partner izvinjava, još dugo mu zamerate grešku, a takvo ponašanje odbija ljude jer je vrlo teško izaći na kraj sa takvim stvarima.

Blizanci

Blizanci su slobodoumni avanturisti koji imaju problema sa ponašanjem u vezi.

Oni imaju tendenciju da se ponašaju kao da su slobodni i rade stvari bez konsultacija sa svojim partnerom, što niko ne voli.

Pre nego što odlučite da nešto uradite, zastanite i razmislite o potencijalnim posledicama koje to ima na vašeg partnera i vezu.

Manipulacija, Žena, Svađa, Devojka
foto: Shutterstock

Rak

Nametljivost ovog znaka može biti veliki problem u vezi. Iako brižan, u mnogim situacijama Rak će izgledati kao da guši partnera, što se nikome ne sviđa. Svakome je potreban prostor za sebe.

Lav

Lav je veran partner, ali i egoističan i ponekad sujetan. Ove karakterne osobine definitivno nisu pozitivne u vezi jer se uvek trudite da budete najbolji i da privučete svu pažnju.

To može biti jako iritantno, ne samo vašem partneru, već i svima oko vas.

Devica

Device su poznate po sumnjičavoj prirodi i ne bi bilo iznenađujuće kada bi odlučile da na njegovom računaru ili mobilnom telefonu „pronjuškaju” po stvarima svog partnera ili u istoriji pretrage.

Ova vrsta ljubomore uništava odnose. Poverenje je važno u svakoj vezi, a posebno u ljubavnoj, pa je najbolje pre nego što vas uhvati želja da proverite šta vaš partner smera i razmislite koliko mu verujete i zašto je to poverenje važno za vašu vezu.

Horoskop
foto: Shutterstock

Vaga

Vage su pune nade i vere i često biraju partnere koji im suštinski ne odgovaraju, ali se nadaju da će ih promeniti u partnere kakvim su ih zamišljali.

Takav stav je veoma loš jer se niko ne menja ako ne želi, a treba videti ljude onakvima kakvi jesu i u skladu sa tim birati partnera.

Škorpija

Strast koja Škorpije vodi u životu može postati veliki kamen spoticanja u ljubavnoj vezi.

Ona ga dovodi do ljubomore i ružnog ponašanja koje nijedan partner neće tolerisati. Ne možete da kontrolišete ljude, a posesivnost može samo dovesti do toga da se ljudi koje volite udaljavaju od vas.

Strelac

Strelac svaki dan ima na umu novu avanturu, koja može biti zanimljiva neko vreme.

Dugoročno, to je iscrpljujuće, a ljudima je često potrebno vreme za odmor, što Strelčevima, koji su veoma otvoreni i aktivni, teško prihvataju.

Dajte partneru priliku da stane i odmori se, ovo nije kritika vašeg načina života, već njegove potrebe.

tužna žena, raskid
foto: Shutterstock

Jarac

Veoma zatvoreni Jarčevi se teško otvaraju i pokažu svoje pravo ja, čak i ljudima koje su odabrali za svoje romantične partnere.

Imate nerealna očekivanja od partnera u smislu dokazivanja da su vredni vašeg poverenja.

Umesto da pretpostavljate najgore o nekome i čekate da vas razuvere, pokušajte da krenete od tačke poverenja i dajte ljudima priliku da ispune vaša očekivanja.

Vodolija

Promišljene i inteligentne Vodolije su uvek spremne za diskusiju, koja ponekad može da preraste u svađu.

Iako može biti zabavno biti u njihovoj blizini, provođenje vremena sa nekim ko ima dosetku na vrhu jezika s vremena na vreme može biti iscrpljujuće.

To može dovesti do svađa, a česte svađe mogu dovesti do ‘zahlađenja odnosa’ sa partnerom, a na kraju i do raskida.

Astrologija, Zodijak, Horoskop
foto: Shutterstock

Ribe

Ribe su jedan od znakova koji umeju da budu vođeni emocijama u životu, a ponekad su skloni i čežnji za bivšim partnerima.

Ne vole da budu sami, a ako i dalje pate od bivših partnera, započinjanje novih ljubavnih veza može biti pogubno.

Morate naučiti da to prevaziđete i da se nosite sa preostalim emocionalnim prtljagom pre nego što odlučite da uđete u vezu sa nekim novim.

Stil/Atma

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs