MILIJARDER NI U 92. GODINI NE ODUSTAJE OD IMIDŽA VELIKOG ZAVODNIKA: Menja žene pod stare dane, svaku oženi pa je ŠUTNE

Čuveni medijski mogul, Rupert Merdok menja žene kao čarape, a odjeknula je vest da je zaprosio novu devojku.

Vip priča
17:11h Autor:
MILIJARDER NI U 92. GODINI NE ODUSTAJE OD IMIDŽA VELIKOG ZAVODNIKA: Menja žene pod stare dane, svaku oženi pa je ŠUTNE
Medijski mogul menja žene kao čarape, Foto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni milijarder i medijski mogul Rupert Merdok (92) iznenadio je javnost ljubavnom vezom sa En Lesli Smit koja je 25 godina mlađa od njega. Naime, paparaci su zabeležili fotografije na kojima se vidi da uživa sa novom devojkom, a sada je odjeknula vest da je milijarder verio svoju izabranicu.

Izgleda da je ljubav između njih brzo planula, budući da je Rupert Smitovoj stavio prsten nakon 6 meseci veze.

Rupert Merdok sa novom verenicom
Rupert Merdok sa novom verenicomfoto: Charlie PITT@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Plašio sam se da se zaljubim, ali isto tako sam znao da će ovo biti moja poslednja ljubav. Bolje bi bilo da tako bude. Srećan sam", rekao je milijarder u intervjuu za "New York Post".

Inače, medijski mogul je poznat po svojim ljubavnim vezama, posebno sa mlađim devojkama, a uprkos činjenici da ima 92 godine važi za jednog od najvećih zavodnika.

Rupert Merdok sa novom verenicom
Rupert Merdok sa novom verenicomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljiv ljubavni život i propali brakovi

Zanimljivo je da se Rupert razveo samo 5 meseci pre ulaska u vezu sa sadašnjom verenicom. Naime, sa suprugom Džeri Hol (65) zvanično se razveo u avgustu 2022. godine.

Vremešni Rupert je jedan od najbogatijih ljudi na svetu, dok je Džeri Hol, bivša manekenka, poznata po burnim vezama i ljubavi sa Mikom Džegerom, sa kojim je dobila četvoro dece.

Rupert Merdok i Džeri Hol
Rupert Merdok i Džeri Holfoto: Profimedia

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, venčao se 1956. godine. Par se razišao 1967. godine, devet godina nakon rođenja njihovog jedinog deteta, ćerke Prudens. Iste godine venčao se s drugom suprugom Anom, novinarkom iz Glazgova, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje dece. Razveli su se 1999. godine.

Džeri Hol i Rupert Merdok
Džeri Hol i Rupert Merdokfoto: Profimedia

Ani je nakon razvoda pripalo 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Merdok je oženio preduzetnicu Vendi Deng, s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje dece. Merdok je u vreme njihovog venčanja imao 68 godina, dok je Vendi imala samo 30.

Rupert Merdok i 3. supruga Vendi
Rupert Merdok i 3. supruga Vendifoto: Profimedia

Medijski tajkun je tada obećao da će se o svojoj mladoj brinuti "za vek vekova", međutim, taj zavet nije ispunio. Budući da je zavodio žene i odveo ih pred oltar, stekao je imidž čoveka koji zavede, pa šutne svoje izabranice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs