NAŠOJ GLUMICI MAJKA PREMINULA TOKOM SNIMANJA SERIJE: "Otišla sam na 20 minuta da se oprostim od nje i to je bilo to"

Glumica Aleksandra Janković je doživela veliki gubitak u jednom od najvažnijih trenutaka u karijeri.

Celebrities
Autor:
NAŠOJ GLUMICI MAJKA PREMINULA TOKOM SNIMANJA SERIJE: "Otišla sam na 20 minuta da se oprostim od nje i to je bilo to"
Našoj glumici majka preminula tokom snimanja serije, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kada se pojavila u seriji "Azbuka našeg života" kao Vesna Popović, žena kojoj su porodične drame, ali i druge okolnosti promenile život, glumica Aleksandra Janković kao da je otpočela novo poglavlje svoje karijere.

Pored poslovnog uspeha, na privatnom planu ju je u tom trenutku zadesio veliki gubitak. Njoj je preminula majka u toku snimanja, što je glumica teško podnela.

Aleksandra je tokom snimanja ostala bez majke
Aleksandra je tokom snimanja ostala bez majke foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - idpričala je jednom prilikom ožalošćena glumica koja i pored velikog bola nije želela da prekida snimanje.

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim rediteljka mi je odmah rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - otkrila je glumica koja je ponosna na to što je uspela da dosledno završi snimanje.

Aleksandra nije želela da prekine snimanje
Aleksandra nije želela da prekine snimanje foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Sada sam presrećna zbog ovoga što smo uradili. Ponosna sam na "Azbuku", moju Vesnu i sve naše likove, jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija - rekla je Aleksandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs