Jasno iskazala svoj stav

Trampova zaboravljena ćerka mu okreće leđa: Jednim potezom izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Proteklog vikenda svedočili smo istorijskom protestu "Šetnja za naš život" koji su organizovali američki učenici boreći se protiv vatrenog oružja, a akciju su podržala i brojna poznata lica. Iako je predsednik Tramp ostao suzdržan oko ove teme, njegova najmlađa ćerka Tifani putem društvenih mreža jasno je dala do znanja na čijoj je strani

Vip priča
Autor:
Trampova zaboravljena ćerka mu okreće leđa: Jednim potezom izazvala lavinu komentara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je sredinom februara ove godine 17 učenika stradalo u pucnjavi u Parklendu na Floridi, mladi ljudi širom Amerike odlučili su da udruže snage i mesec dana kasnije organizovali su istorijski protest pod nazivom "Šetnja za naš život". S jasnom porukom da se bore protiv vatrenog oružja u školama i na ulicama, te željom za što manje nasilja, organizovanom protestu pridružili su se i brojni poznati iz Holivuda.

foto: Profimedia

Za to vreme predsednik Donald Tramp nije se previše obazirao na demonstracije, već je na Floridi igrao golf i uživao u svom odmoru.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

Ali, aktuelno pitanje koje brine Ameriku ipak nije ignorisala njegova mlađa ćerka Tifani koja se uvek nekako drži po strani i nije previše uključena u očevu politiku i biznis poput ostale polubraće i polusestre Ivanke.

foto: Profimedia

24-godišnjakinja je jednim potezom pokazala da podržava protest i lajkovala je objavu na društvenim mrežama koja nije prošla neprimećeno.

Šta ovih dana radi zaboravljena Trampova ćerka: Tifani tera po starom, ne mari ni za šta! (FOTO)

Njen stav naišao je na pohvale javnosti i korisnike društvenih mreža.

"Bravo za Tifani, ne mora slepo da sledi svoje roditelje. Neka ona bude promena", "Oduvek sam znao, Tifani je jedina članica porodice Tramp koju volimo i poštujemo", neki su od komentara oduševljenih korisnika koji su pohvalili ovaj potez Trampove ćerke.

Međutim, bilo je i onih koje je ovaj čin itekako nasmejao i dao inspiraciju za neslane šale.

"Pretpostavljam da je Tifani pobegla iz podruma i od vojske koja je čuva, pa pronašla neki wi-fi", napisao je jedan korisnik.

Haljina zbog koje niko nije mogao da skine pogled sa Melanije Tramp: Pun pogodak prve dame! (FOTO)

Inače, prva dama Melanija Tramp već je osudila nasilje među mladima, a pogotovo korišćenje vatrenog oružja, kada je krajem februara održala službeni govor u Beloj kući.

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Profimedia

"Prijatno sam iznenađena svom decom koja su hrabro istupila i kazala koji su problemi kako bi podstakli neke promene u zemlji. Oni su budućnost i zaslužuju da ih čuju. Mi odrasli moramo da preuzmemo odgovornost i pomognemo našoj deci da prikažu s kojim se problemima danas susreću. To znači podsticanje pozitivnih navika na društvenim mrežama i tehnologijom koja nam je na raspolaganju", kazala je tada Melanija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Tifani Tramp