pogledajte

Uskrs u Beloj kući: Melanija i Donald Tramp skoro nisu bili ovako srećni! (FOTO)

Kad su u pitanju modni odabiri, prva dama Amerike Melanija Tramp podigla je lestvicu vrlo visoko pa uvek privlači poglede svojom odećom i besprekornim stilom

Star wedding
Autor:
Uskrs u Beloj kući: Melanija i Donald Tramp skoro nisu bili ovako srećni! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Melanija Tramp je na uskršnjem kotrljanju jaja u dvorištu Bele kuće ponovo pokazala svoj nepogrešiv osećaj za stil u još jednom oufitu za čistu peticu.

Radi se o tradicionalnoj godišnjoj ceremoniji "Easter Egg Roll" koja je ove godine održana 140. put.

Melanija Tramp izgleda prekrasno u bebi plavoj boji: Prva dama ponovo u stilu Džeki Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia

Vitka i visoka bivša manekenka jako dobro zna kakvi joj krojevi pristaju, pa odlično bira outfite u kojima do izražaja dolazi njena besprekorna figura.

Prva dama, koju često upoređuju s Džeki Kenedi, zadivila je u prekrasnom svetloplavom kaputu klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem ukrašenim kaišom, kreacijom koju potpisuje "Burberry". Budući da je sam po sebi elegantni kaput od kašmira, čija je cena oko 2.000 evra, vrlo upečatljiv, ostatak Melanijinog stajlinga bio je minimalistički: pantalone i čizme u crnoj

boji.

Melanija Tramp kao Merilin Monro: Prva dama izgleda kao filmska diva! (FOTO)

foto: Profimedia

I ovog puta Melanija se držala svoje proverene formule kada je reč o šminki, pa je naglasila oči tehnikom "smokey eyes", a kosu je pustila.

Melanija Tramp stigla u Ameriku pod čudnim okolnostima: Prva dama pod istragom! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim što je svetloplava boja odličan odabir jer se slaže s njenim očima i tenom, mnogi su primetili i kako je ovoga puta držala supruga Donalda Trampa za ruku, što već neko vreme nije moglo da se primeti, a razlog za zahlađenje odnosa, kako se pisalo, skandali sa Stormi Danijels i Karen Mekdugal, s kojima je predsednik SAD-a u prošlosti navodno imao afere.

Melanija Tramp grlila i tešila uplakanu majku: Tragedija je dirnula pravo u srce (FOTO)

foto: Profimedia

Predsednik Donald Tramp u jednom je trenutku pred kamerama dao poljubac Melaniji, a pohvalio ju je i za organizaciju uskršnjeg kotrljanja jaja, događaju kojem se najviše raduju deca.

foto: Fonet

Ova iznenadna bliskost odmah je podstakla spekulacije kako je predsednički par ipak na dobrom putu da izgladi odnose zbog spomenutih afera koje su izazvale veliko zanimanje medija.

Prva dama oprostila prevaru, napokon se drže za ruke: Melanija Tramp u crnom od glave do pete! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovoga puta na tradicionalnom uskršnjem okupljanju u dvorištu Bele kuće nije biloIvanke Tramp s porodicom, ali pojavila se Tifani Tramp, mlađa Donaldova ćerka.

Melanija Tramp održala prvi govor ove godine: Zbog jedne stvari naišla na oštre kritike! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Tifani, koja je odrasla s majkom, glumicom Marlom Mejpls u Kaliforniji, daleko od Trampovih, odlučila se za upečatljivu kombinaciju, takođe u pastelnim tonovima, konkretno u zanimljivom proletnom kaputu u ružičastoj boji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs