pogledajte

Melanija Tramp kao Merilin Monro: Prva dama izgleda kao filmska diva! (FOTO)

Melanija Tramp i predsednik Amerike Donald Tramp, danas su stigli u Šarlot, Severnu Karolinu, da prisustvuju sahrani sveštenika Bilija Grejema. Melanija je za ovu priliku obukla visoke štike i interesantan komplet

Vip priča
22:49h Autor:
Melanija Tramp kao Merilin Monro: Prva dama izgleda kao filmska diva! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Melanija (47) i Donald Tramp (71) su predsedničkim avionom doputovali u Severnu Karolinu gde su odali počast nedavno preminulom svešteniku.

Melanija Tramp u vojničkom stilu: Prva dama Amerike pokazala noge! (FOTO)

foto: Profimedia

Pri izlasku iz aviona, prelepa Slovenka borila sa sa jakim vetrom koji je zanosio njenu kosu ali i suknju, pa nas je podsetilo na čuvenu scenu Merlin Monro i podizanja njene suknje u filmu "The seven year ich".

Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama je na sebi imala crni komplet. Sako i midi suknju. Melanija je svoj struk istakla tankim crnim kaišem. Na nogama je imala crne stileto cipele. Kosu je pustila, a na glavi je imala crne sunčane naočare velikog okvira.

Pogledajte video:

Prva dama i predsednik su se i danas držali čvrsto za ruke, što verovatno potvrđuje da su prevazišli svađu prouzrokovanu njegovim preljubama o kojima se piše već nekoliko nedelja.

Nakon glasina o preljubi: Melanija Tramp prekršila tradiciju, u Kongres stigla sama i lepša nego ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama se sada i sama suočava sa svojim prvim skandalom. 24-godišnja Melanija Knavs stigla je prvi put u Ameriku turistički 27. avgusta 1996. godine pa joj je u oktobru iste godine američka ambasada u Sloveniji odobrila radnu dozvolu, koju je produžavala pet puta. Podsetimo, Melanija se bavila manekenstvom i modelingom. Svoju ljubavnu vezu sa Donaldom Trampom započela je 2000. godine, a samo godinu dana nakon zatražila je u Ljubljani takozvanu "Einstein" vizu (EB-1), koja je inače rezervisana za osobe sa izvanrednim sposobnostima. Više o tome možete da pročitate ovde.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs