Ona je glumica filmova za odrasle o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati kako živi, kada ne radi

Jedna od najpoznatijih glumica filmova za odrasle Stormi Danijels, ima potpuno drugačiji i mirniji život, od onog što se prikazuje na ekranima.

Lifestyle
Autor:
Ona je glumica filmova za odrasle o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati kako živi, kada ne radi
Foto: Profimedia

Stormi Danijels je možda najpoznatija kao glumica pornografskih filmova koja je Donaldu Trampu dala neslavnu titulu prvog predsednika SAD osuđenog za krivično delo, ali njen lični život ne može biti drugačiji.

Ovaj četrdesetpetogodišnjakinja je nedavno svedočila na suđenju bivšem američkom predsedniku, rekavši pred sudom da su imali provod za jednu noć u njegovom hotelskom apartmanu 2006. godine, zbog čega je nastao haos sa zataškavanjem. Uprkos stalnom svakodnevnom zlostavljanju zbog suđenja i to što je morala da nosi pancir da bi došla na suđenje, prkosna Stormi je odbila da odstupi.

Nakon što je Tramp osuđen po 34 tačke optužnice za falsifikovanje poslovnih zapisa kako bi prikrio isplate koje je dao Stormi, ona je prekinula ćutanje da bi rekla britanskom listu "Miror" da se oseća dobro zbog toga što je "govorila istinu". Međutim, sada je spremna da ostavi slučaj iza sebe i fokusira se na svoj stvarni život.

Stormi (pravo ime Stefani Kliford) živi na ranču na Floridi sa mužem i ćerkom. Svet je možda poznaje po njenoj seksualnoj prošlosti, ali ona se radije fokusira na svoje uloge majke, jahačice i glumice.

Stormi Danijels sa suprugom
Stormi Danijels sa suprugom foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Ona je rekla: "Moj život sada su moj muž, ćerka i takmičenje sa mojim konjem, Leom. Želela bih da se nadmećem za glavni uspeh u glumi, a (takođe) snimam triler i humorističku seriju. Srećom, svet je daleko od sudnice.

Stormi voli da provodi vreme u kuhinji, voli da prati sportske aktivnosti(američki fudbal najviše) i bavi se održavanjem svog ranča. Kada nije zauzeta poslom, Danijels, Blejd i njena ćerka žive sa svojim konjima i pokušavaju da imaju normalan život.

Stormi Danijels
foto: Printksrin@thestormydaniels/Instagram

"Bilo je tako zastrašujuće biti pred porotnicima i advokatima koji su me gledali, ali drago mi je da su stvari koje sam želela izašle na sud. Htela sam da dokažem da sam sve vreme govorila istinu. Govorila sam istinu da nisam plaćena za seks. To nije bio posao prostitucije. Nisam bila pratnja. Nisam bila prostitutka. Bilo je sporazumno", reklaje Stormi Danijels.

"To je za mene bila jedna od najvećih stvari, da nisam lažov. Sve što sam uradila je da sam rekla pravu istinu na pitanja koja su mi postavljena. Razmislite o tome na trenutak. Morali ste me čuti kako pričam o tome. Morala sam to da proživim.", rekla je Stormi Danijels.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs