nI KRIVA, NI DUŽNa

Melanija Tramp održala prvi govor ove godine: Zbog jedne stvari naišla na oštre kritike! (FOTO, VIDEO)

U svom prvom ovogodišnjem javnom nastupu supruga američkog predsednika Donalda Trampa Melanija dotakla se i stravičnog zločina koji se dogodio u školi na Floridi te uputila snažnu poruku podrške preživelima poručivši da zaslužuju da se čuje i njihov glas

Vip priča
Autor:
Melanija Tramp održala prvi govor ove godine: Zbog jedne stvari naišla na oštre kritike! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Za razliku od svog supruga Donalda Trampa koji u javnim nastupima gotovo uvek skandalozno napada i vređa većinu oko sebe, Melanija Tramp u svom prvom ovogodišnjem dvominutnom govoru dotakla se stravičnog zločina i poručila da se glas mlađih generacija treba čuti.

Prva dama Amerike pojavila se pred okupljenim gostima i pripadnicima sedme sile u Beloj kući i stala za govornicu započevši svoje dvominutno obraćanje.

"Pre nego što počnem volela bih da svi odvojimo trenutak i razmislimo o strahovitoj pucnjavi na Floridi. Naše misli i molitve upućene su ovoga trenutka ka svima koji su stradali i na koje je uticao ovaj zločin. Kao roditelj ne mogu ni da zamislim kakvu vrstu tuge i tragedije ti ljudi proživljavaju", govorila je 47-godišnjakinja.

foto: Profimedia

Dodala je i da je ponosna na mlađe generacije koje su podstaknute ovim zločinom odlučile da progovore i osude takav čin.

"Prijatno sam iznenađena svom decom koja su hrabro istupila i kazala koji su problemi kako bi podstakli neke promene u zemlji. Oni su budućnost i zaslužuju da se čuju. Mi odrasli moramo da preuzmemo odgovornost i da pomognemo našoj deci da prikažu s kojim se problemima danas susreću. To znači podsticanje pozitivnih navika na društvenim mrežama i tehnologijom koja nam je na raspolaganju", rekla je prva dama.

Nasmejana Melanija Tramp blistala u dugoj čipkastoj haljini: Elegancija dostojna prve dame! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali, mnogi su njen govor nazvali licemernim i ciničnim. Podsetimo, Melanija je nasilje koje se širi putem interneta osudila još u novembru 2016. Tada je istakla da bi borba protiv zlostavljanja na internetu trebalo da bude jedan od prioriteta ako njen suprug bude izabran za predsednika. Ali, s njom se očigledno ne slaže i sam Tramp koji istovremeno na Tviteru konstantno vređa svoje kritičare i uznemiruje javnost nepromišljenim porukama, zbog čega ga mnogi nazivaju najvećim sajberbulijem (zlostavljačem na internetu) današnjice.

Trenutak o kojem je brujao ceo svet: Mišel Obama konačno otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp! (FOTO, VIDEO)

Tako je ranije ovog meseca slavnu Opru Vinfri nazvao vrlo nesigurnom osobom, a ne meti mu se nekoliko puta našla i novinarka MSCNBC-a Mika Brzezinski koju je nazvao "ludom" i sa "niskom inteligencijom" optuživši je pritom i za plastične operacije. O njegovom učestalim viralnim sukobim s mnogim uticajnim osobama koje ga ne podržavaju ne treba previše ni pisati.

Za negovim primerom poveo se i sin Donald Tramp Junior. Prošlog petka je Loren Hog, 14-godišnjakinja koja je preživela napad u srednjoj školi Mardžori Stounmen Daglas na Floridi, preko Tvitera apelovala na prvu damu da zaustavi svog posinka Donalda Trampa Juniora koji preko društvenih mreža maltretira njenu porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs