Svi se pitaju

Dokle će Melanija dozvoljavati da je Donald javno ponižava: Nikad veća kriza u Beloj kući! (FOTO)

Da joj je dosta javnog sramoćenja, kojeg joj je priuštio njen suprug Donald Tramp, Melanija je već nekoliko puta pokazala, kršeći sva pravila koja je postavila Bela kuća. Sada svi čekaju kada će ona napokon povući poslednji potez - i zatražiti razvod

Vip priča
Autor:
Dokle će Melanija dozvoljavati da je Donald javno ponižava: Nikad veća kriza u Beloj kući! (FOTO)
Foto: EPA / Shawn Thew

O događaju koji se zbio prošlog petka u porodici aktuelnog američkog predsednika, mediji još uvek ne prestaju da pišu. Bes Melanije Tramp više ne može ni da se meri, a netrpeljivost prema suprugu Donaldu Trampu dosegla je najviši mogući nivo.

foto: Profimedia

Iako je bilo zakazano da prva dama i predsednik zajedno, prvo u službenom helikopteru, a potom i službenim avionom Air Force One, otputuju iz Bele kuće ka Floridi i njegovom rizortu u Mar-a-Lagu, Melanija je u poslednjem trenutku promenila plan. Čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, za nju je bilo previše da provede u blizini Trampa, pa je do baze, gde je bio smešten avion, odlučila da dođe automobilom, izbegavajući fotografe da ih usnime zajedno.

Donald Tramp napokon progovorio o seks skandalu: Melanijin život nije nimalo lak! (FOTO)

foto: Profimedia

Time je Melanija još jednom pokazala da je nezavisna od svog supruga i da sama odlučuje šta će i kako da uradi, bez obzira ko je on i na kojoj poziciji. A ovom njenom odgovoru prethodio je intervju bivše Plejbojeve zečice Karen Mekdugal, koja je za CNN u detalje opisala svoju vezu s američkim predsednikom, samo tri meseca nakon što je Melanija rodila sina Barona.

Ispovest Trampove ljubavnice: Odveo me je u Melanijinu sobu, osećala sam krivicu! (VIDEO)

Ali, njen intervju nije bio jedini, jer je samo tri dana kasnije svoju priču za "60 Minutes" ispričala i porno zvezda Stormi Danijels.

Haos u Beloj kući: Ljubavnica Donalda Trampa otkrila 10 do sada nepoznatih stvari o predsedniku! (VIDEO)

Portparolka 47-godišnje prve dame rekla je da je Melanija "trenutno fokusirana na to da je na prvom mestu majka i da uživa sa sinom u prolećnim praznicima u Mar-a-Lagu, ujedno radeći na budućim projektima."

Za razliku od nje, izvor blizak Melaniji otkrio je da ona trenutno prolazi kroz najgori period svog života, jer "javnost pomno prati svaki njen korak i odnos sa suprugom, pa to nije ni najmanje dobro za nju."

"Ona je jako nesrećna zbog svog života i svega što joj se događa. Kada bi mogla, otišla bi od Donalda i bila sa svojim sinom", otkrio je izvor blizak porodici.

Zbog svih ti događaja postavlja se pitanje - koliko će još Melanija da trpi sva javna sramoćenja koje joj je poslednjih meseci priredio njen suprug? Kada će joj napokon dozlogrditi u toj meri da će napustiti Trampa i zatražiti razvod?

Tramp još jednom dokazao da ne zna za džentlmenske manire: Postupak koji su svi osudili! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs