Izraz Poštovanja

Brižit Makron u strogoj kombinaciji: Tužan dan zbog kojeg je prva dama Francuske odustala od provokativnog stila (FOTO)

Svi su primetili i njen tužan izraz lica

Star look
Autor:
Brižit Makron u strogoj kombinaciji: Tužan dan zbog kojeg je prva dama Francuske odustala od provokativnog stila (FOTO)
Foto: EPA / Ludovic Marin

Prva dama Francuske Brižit Makron (64) odstupila je od svog uobičajenog, nekonvencionalnog stila i odlučila se za vrlo konzervativnu modnu kombinaciju na dan odavanja počasti nedavno poginulom policajcu Arnou Beltramu, piše Lepa & Srećna.

foto: Fonet

Šarmantna Francuskinja koju modni portali prate u stopu inače je poznata po kratkim suknjama i mladalačkim kombinacijama boja i krojeva. Međutim, 29. marta 2018. godine pariske ulice obojene su tugom - mnoštvo građana okupilo se da oda počast policajcu koji je stradao u terorističkom napadu.

Dokle će Melanija dozvoljavati da je Donald javno ponižava: Nikad veća kriza u Beloj kući! (FOTO)

foto: EPA / Ludovic Marin

Na zvaničnoj ceremoniji u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Brižit je bila uz svog supruga Emanuela Makrona. I ovog puta nosila je svoje poznate tesne crne pantalone, ali je uz njih obukla vrlo jednostavan kratak crni kaput koji krasi samo niz zlatnih dugmeta, sportski detalj u vidu kaiščića na struku i jednostavna falta na leđima zahvaljujući kojoj se kaput širi u obliku slova A.

foto: EPA / Ludovic Marin

Za hladan dan, gospođa Makron je obula crne kožne čizme, a tokom čitave ceremonije zadržala je izuzetno tužan izraz lica. Predsednik Francuske je takođe nosio crnu kravatu u znak žalosti.

Najbolje odevena prva dama pronašla uspešnu modnu formulu: Brižit Makron ovo ne skida! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs