Jedan jedini

Otac ga napustio kada je imao 2 godine, majka nije imala ni za hranu, sa porodicom živeo u prikolici: Težak život danas najbogatijeg pisca! (FOTO, VIDEO)

Živeo je u prikolici sa suprugom i troje dece. Često nisu imali dovoljno novca ni da se prehrane. Digao je ruke od pisanja i bacio rukopis u đubre, međutim sreća mu se konačno osmehnula

Vip priča
Autor:
Otac ga napustio kada je imao 2 godine, majka nije imala ni za hranu, sa porodicom živeo u prikolici: Težak život danas najbogatijeg pisca! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Njegov otac je napustio porodicu kada je slavnom piscu bilo samo 2 godine. Njegova majka je ostala sama, da bez prebijene pare brine o dvojici sinova.

Sa samo 4 godine video je kako mu gine prijatelj. Sa 12 godina je pokrenuo novine sa bratom, koje su prodavali za 5 centi. U njima su objavljene njegove prve priče i vesti.

Kako bi mogao da se školuje, počeo je da zarađuje radeći u fabrici. Sve vreme je pisao, ali sreća nikako da mu se osmehne - nijedan izdavač nije hteo da objavi njegove priče.

Samohrana majka živela od socijale: Sa 30 godina htela da se ubije, onda je usledio šok! (VIDEO)

Iako je završio fakultet, nije mogao da nađe posao nigde drugde sem u perionici veša.

Zbog svih tih nesrećnih okolnosti, živeo je u prikolici sa suprugom i troje dece. Često nisu imali dovoljno novca ni da se prehrane. Digao je ruke od pisanja i bacio rukopis u đubre. Međutim, pronašla ga je njegova supruga i ubedila ga da završi novelu. Ovoga puta mu je izdavač objavio knjigu koja je postala najprodavanija.

Muž je tukao u trudnoći, izvršila samoubistvo: Tragična sudbina slavne pesnikinje! (FOTO)

foto: Profimedia

Od tada, njegovi bestseleri dostigli su milionske tiraže. Skoro sve njegove novele su ekranizovane, a on je postao najbogatiji pisac u istoriji književnosti! On je kralj horora, Stiven King!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs