pogledajte

Najbolje odevena prva dama pronašla uspešnu modnu formulu: Brižit Makron ovo ne skida! (FOTO)

Kontroverzna francuska prva dama Brižit Makron nosi laskavu titulu Voga kao najbolje odevena dama na svetu, a modnu vernost pojedinim komadima dokazuje svakim novim pojavljivanjem u javnosti

Moda
Autor:
Najbolje odevena prva dama pronašla uspešnu modnu formulu: Brižit Makron ovo ne skida! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

U ulozi domaćice u pariškoj Jelisejskoj palati, Brižit Makron ugostila je Klar Vea, suprugu novog liberijskog predsednika.

I dok je nova prva dama Liberije zablistala u beloj haljini lađa izreza sa detaljem upečatljive plave čipke, njena domaćica odlučila se za proverenu modnu kombinaciju.

Šta prave Francuskinje zapravo misle o Brižit Makron: Brutalno iskrene!

foto: Profimedia

Nakon preuzimanja titule prve dame Francuske, Brižit Makron nebrojeno puta modnu prednost je dala sakoima s detaljem dvoredog kopčanja i strogih ramena s potpisom modne kuće "Balmain".

Kaputi Brižit Makron: 5 kombinacija u kojima svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Ništa drugačije nije bilo ni ovaj put, pohvalivši se s novim, belim modelom od tvida, ispod kojeg se nazirala bela majica. Novo formalno izdanje, zaokružila je uskim crnim pantalonama pridruživši im lakirane gležnjače.

Isprozivali Brižit Makron da se ponaša kao kraljica: Ovako im je odbrusila! (FOTO)

foto: Profimedia

Od kako je Emanuel Makron pobedio na predsedničkim izborima, njegova 24 godine starija supruga Brižit je u fokusu medija, kako svojim samouverenim stavom, tako i upečatljivim modnim stilom kojim podednako ruši predrasude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs