pogledajte

Brižit Makron: Ona je dokaz da mušku kombinaciju bez problema mogu da nose i žene! (FOTO)

Brižit Makron sa suprugom Emanuelom Makronom posetila je Senegal, a za poslednji dan posete toj afričkoj zemlji, prva dama Francuske izabrala je klasičnu mušku odevnu kombinaciju koja 64-godišnjoj Francuskinji stoji baš dobro

Moda
Autor:
Brižit Makron: Ona je dokaz da mušku kombinaciju bez problema mogu da nose i žene! (FOTO)
Emanuel i Brižit Makron, Foto: Profimedia

Brižit Makron poznata je po tome da menja pravila odevanja prvih dama, pa tako za zvanična pojavljivanja bira kraće suknje, kože pantalone, gležnjače u rokerskom stilu i slične netipične odevne komade.

Odevnu kombinaciju u kakvoj se prve dame ne viđaju često, Brižit je izabrala i za zadnji dan boravka u Senegalu, koji je posetila sa suprugom Emanuelom Makronom. Francuski predsednički par na aerodromu u gradu Sen Luiju dočekali su senegalski predsednik Meki Sal i njegova supruga Marieme Fej Sal, a Brižit je privukla pažnju odevena u klasičnu mušku kombinaciju crno odelo sa pantalonama na crtu, belu košulju i duži sako.

Dve države, jedna odevna kombinacija: Brižit Makron oduševila skromnošću! (FOTO)

foto: Profimedia

Preko sakoa 64-godišnja, francuskinja nosila je isto tako klasičan tamnoplavi kaput koji je bio sasvim dovoljan za oko 20 stepeni, koliko ovih dana iznose temperature vazduha u Senegalu. Ovakvim modnim odabirom Brižit Makron dokazala je da kombinaciju u kakvoj većinom viđamo muškarce, bez problema mogu nositi i žene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs