pogledajte

Bruk Šilds u 52. godini pokazala zavidnu liniju: Prelepa glumica oživela scene iz filma koji ju je proslavio! (FOTO)

Američka glumica Bruk Šilds objavila je fotografije s odmora na kojima pozira u bikiniju, a kadrovi neodoljivo podsećaju na one iz filma "Plava laguna", koji ju je davne 1980. proslavio. Bruk danas ima 52. godine, a na dobroj liniji mogu da joj pozavide i mnogo mlađe glumice

Star look
Autor:
Bruk Šilds u 52. godini pokazala zavidnu liniju: Prelepa glumica oživela scene iz filma koji ju je proslavio! (FOTO)
Bruk Šilds, Foto: Profimedia

Retki su oni muškarci koji se ne bi poželeli, i danas 38 godina nakon snimanja filma "Plava laguna", da se nasukaju na pusto ostrvo sa zanosnom Bruk Šilds. Prošlo je točno 38 godina od kako je snimljen američki igrani film "Plava laguna", koji je tada 14 godina staru Bruk Šilds, lansirao među glumačke zvezde. Film govori o rođacima koji su se zaljubili nakon brodoloma na pustom ostrvu. Mlađana Šilds našla se nakon filma na naslovnici magazina "Time" kao najzanosnija pojava 80-ih godina.

Šeron Stoun proslavila 60. rođendan: Zanimljive činjenice o najvećoj zavodnici u Holivudu! (FOTO)

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Kadrovi filma snimljeni su na tihom okeanskom ostrvu Nanuja Levu, na čuvenoj "Đavoljoj plaži", a kadrovi s poslednjih fotografija Bruk Šilds neodoljivo podsećaju upravo na one iz davnog filma. Bruk danas ima 52. godine, i zaista zavidnu liniju. Ona i scenarista Kris Henči svoju ljubav su krunisali brakom davne 2001. godine, a da im je i danas lepo, dokazuju poslednje fotografije.

Neobična ljubavna priča Mišel Fajfer: Poznata glumica otkrila tajne 25 godina dugog braka! (FOTO)

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs