pogledajte

Francuska prva dama u 2 elegantna izdanja: Brižit Makron ume da začini svaku kombinaciju! (FOTO)

Francuski predsednik Emanuel Makron, u pratnji svoje supruge Brižit i ministara, prošle nedelje započeo je četverodnevnu posetu Indiji sastankom s indijskim premijerom Narendrom Modijem, predsednikom Ramom Nath Kovindom i prvom damom Indije

Moda
Autor:
Francuska prva dama u 2 elegantna izdanja: Brižit Makron ume da začini svaku kombinaciju! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Poznata po neustrašivom i odvažnom modnom stilu koji joj je osigurao mesto na listi najbolje odevenih žena prema izboru magazina Vog, Brižit Makron u pratnji supruga prošlog petka zaputila se u Indiju u kojoj ih je u ulozi domaćina dočekao indijski premijer Narendra Modi.

Dve države, jedna odevna kombinacija: Brižit Makron oduševila skromnošću! (FOTO)

foto: Profimedia

Posetila je "Raj Ghat", memorijalni centar posvećen Mahatmi Gandiju i kuću Majke Tereze pojavivši se u tipičnoj modnoj kombinaciji. Roze haljina iznad kolena, s detaljima poput volana na dugim rukavima i upečatljivog lanca na okovratniku, Brižit je naglasila torbom i cipelama u identičnoj nijansi haljine, pritom stvorivši zanimljiv monohromatski stajling.

Na svečanoj večeri u rezidenciji indijskog predsednika Brižit je ponela elegantnu dugačku haljinu. Iako preferira haljine dužine iznad kolena, večernje izdanje ovaj je put kreirala je dugom belom haljinom prekrivenom crnom čipkom.

Modni dvoboj prvih dama: Dominacija argentinske Džeki Kenedi nad Brižit Makron! (FOTO)

foto: Profimedia

Spomenutu kreaciju s detaljem proreza na rukavima potpisuje njena omiljena modna kuća Luj Viton, a novo izdanje upotpunila je dodacima poput belog šala, sjajnog nakita i crne torbice s potpisom francuskog dizajnera Rožera Vivijera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs