Novo i lepo

Spremite se za proleće: Ovo su najveći trendovi kojima nećete odoleti ove sezone!

Na trepavicama mnogih devojaka od sada ćemo sve češće viđati maskare u jarkim bojama, poput ljubičaste

Moda
Autor:
Spremite se za proleće: Ovo su najveći trendovi kojima nećete odoleti ove sezone!
Foto: Shutterstock

Zima lagano ide svom kraju, a svi smo već lagano počeli da sanjarimo o proleću, u skladu s tim smo pronašli nove i još lepše trendove za ovaj mesec kojima se možete radovati, a koji će odraziti tvoju ličnost. U nastavku donosimo veliki pregled svih trendova s kojima nećete pogrešiti, piše PureWow!

Boja lavande

Ako tokom zimskih meseci planirate da obnovite garderobu vreme je da razmislite o boji lavande sa kojom sigurno nećete pogrešiti. Neki su je čak proglasili novom roze bojom, tako da će ova boja sigurno vladati modnom scenom.

Kristali

Dijamanti su rezervirani samo za one dubljeg džepa, dok su kristali ipak malo više pristupačniji širem krugu ljudi stoga ne čudi njihova popularnost. Kristali su se tako našli u raznim proizvodima za lepotu u koje su uneli svoj prepoznatljivi sjaj. Svoje mesto pod suncem pronašli su i u uređenja enterijera i nakitu. Neki čak smatraju da kristali imaju isceliteljsku moć, ali čak i ako ne verujete da će vam poboljšati san ili zdravlje, sigurno ćeš uživati u pogledu na njega na tvom radnom stolu.

Komad koji stoji apsolutno svakoj ženi: Kako da nosite midi suknju ovog proleća!

foto: Shutterstock

Maskara u boji

Crna maskara je sada dobila svoju suparnicu. Na trepavicama mnogih devojaka od sada ćemo sve češće viđati maskare u jarkim bojama, poput ljubičaste.

Med

Vreme je za novi trend u uređenju doma. Zaboravite na gvožđe ili zlato, jer se na velika vrata vraća boja meda koja je savršena alternativa za brojne enterijere kojima je potrebna toplina. Kuhinjska radna ploča ili rasveta u boji meda biće posebno popularni.

Zastarela pravila za uređenje doma: Ovakav enterijer je totalni aut!

foto: Shutterstock

Kardamom

Ovaj zdravi i jedan od najskupljih začina na svetu, blago je indijske kuhinje koje je popularno zbog svojih brojnih dobrobiti za zdravlje. Osim što podstiče metabolizam, snižava krvni pritisak i odlična je pomoć u borbi s depresijom. Sigurni smo da ćemo uskoro gledati puno recepata s tim začinom na društvenim mrežama.

Ručni rad

Ko ne želi povratak kvalitetnog ručnog rada i lepih, solidnih i jednostavnih predmeta koje koristimo u svakodnevnoj upotrebi. Okružite se takvim stvarčicama, jer će nošenje umetnutih cvetova ili drugih rukotvorina postati veliki hit na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs