Spremite se za toplije vreme

Top 5 trendova za proleće 2018: Uz ove komade bićete šik i moderni! (FOTO)

Dovoljan je jedan pogled na ponudu bilo koje modne kuće da nam bude jasno koje ćemo trendove nositi sledećih meseci - i veruj nam, biće ovo jedno modno bogato proleće!

Moda
22:08h Autor:
Top 5 trendova za proleće 2018: Uz ove komade bićete šik i moderni! (FOTO)
Foto: Shutterstock

S dolaskom nove sezone očekujemo i puno noviteta, a u moru novih modnih komada odabrali smo top 5 trendova za proleće 2018. kojima želimo dati priliku.

Trendovi dolaze i odlaze, a baš kao što se menjaju sezone, menjaju se i modni komadi koje volimo, želimo i obožavamo nositi tokom njih. Imamo osećaj da nam je ove godine stiglo više trendova nego ikad. Možda samo zato što toliko žudimo za toplijim vremenom, suncem i kratkim rukavima, ali već smo se davno počeli da se pripremamo za prolećnu modu i nove komade koji krase kolekcije za sezonu proleće/leto. Dovoljan je jedan pogled na ponudu bilo koje modne kuće da nam bude jasno koje ćemo trendove nositi sledećih meseci - i veruj nam, biće ovo jedno modno bogato proleće!

1. Saten i čipka

Ova dva materijala postala su razlog zašto se veselimo toplijem vremenu. Saten i čipka nalaze se svuda! Od majici i suknji pa sve do cipela i pantalona. U nekim slučajevima ovi se materijali kombinuju zajedno i na taj način ostavljaju posebno stajliš utisak. Nama su ipak favoriti satenske suknje i čipkani topovi koje ćeš nositi još dugo nakon završetka proleća.

Najlepši modeli cipela za proleće i leto: Visoke štikle, štras i mašne!

foto: Profimedia

2. Ukrasi za kosu

A ne ne, više nije važno imati samo dobru frizuru, sada glavu treba ukrasiti i s drugim dodacima: turbani, marame, šeširi, kape, kopčice, gumice, rajfovi - ovaj veliki trend nećete moći da izbegnete ovog proleća. Osim što su super moderni i šik, ovi modni dodaci mogu da ti pomognu kad imaš loš dan sa kosom, a da ti pritom ne narušavaju celokupni izgled.

foto: Profimedia

3. Životinjski print

Definitivno uzorak proleća! A ako ste mislili da će to biti karirano, prevarili ste se. Životinjski uzorci uvek su nekako tu, ali ove će sezone dostići svoj vrhunac popularnosti. Životinjski print najviše vlada modnim detaljima poput cipela, torbica i marama, ali ne brinite - i omiljena haljina leopard uzorka ovog proleća če biti komad vredan pažnje!

Veliki povratak: Ovaj print će biti potpuni hit ove godine!

foto: Profimedia

4. Lila boja

Pa nije je Panton bezveze proglasio bojom godine. Ova pastelna, bledo ljubičasta nijansa pravi je hit koji ćemo obožavati kroz celu prolećnu, ali i letnju sezonu! Nosi se na svemu, a favorit su kaputi i prsluci ove nijanse.

foto: EPA / Mike Nelson

5. Pletene torbe

Pletene torbice su ekstra popularne ovog proleća, a dolaze u svim veličinama, oblicima i bojama. Već ih sada volimo i želimo da nosimo sa svim onim divnim lepršavim haljinicama i topovima s karnerima koji su nam sinonim za proleće. Totalno romantične, ali i moderne - pletene torbice su trend koji obožavamo i jedva čekamo prve zrake sunca da ih ponosno pokažemo i prošetamo!

Tanji bokovi uz pomoć garderobe: Nabavite ove komade što pre!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs