Vizualno sužava

Tanji bokovi uz pomoć garderobe: Nabavite ove komade što pre!

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu

Moda
Autor:
Tanji bokovi uz pomoć garderobe: Nabavite ove komade što pre!
Foto: Profimedia

Stilista slavnih, Mikejla Erlanger, koja sarađuje s holivudskim zvezdama poput Lupite Njongo, Dženifer Hadson i Hilari Svank, zna sve tajne pametnog odevanja, a samim time ima i nekoliko saveta koji će koristiti svima nama!

Imaš izražene bokove? Želiš ih malo vizuelno stanjiti? E pa, upravo ćeš uz pomoć ova tri komada postići željene rezultate, a najbolje od svega je što se radi o super trendi odeći koju sigurno već imaš u ormaru!

Elegantne pantalone

Lagane tkanine i pametno postavljeni džepovi na elegantnim pantalonama, poput onih super popularnih s crtom sa strane, neće samo suziti tvoje bokove, već će ti u njima i noge izgledati tanje. Win-win!

Modni trendovi koji će obeležiti ovu godinu: Spremite se na vreme!

foto: Profimedia

Pencil suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska tvojim bokovima više i bolje od bilo kojeg drugog odevnog komada. Biraj modele koji padaju taman do kolena i ne sužavaju se preterano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za cure sa širim bokovima.

Jedina suknja koja vam treba na proleće: Oborila sve standarde!

foto: Shutterstock

Svila

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti tvoju celu siluetu. Haljine, pantalone i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve devojke zaobljene figure…

Torbe koje će na proleće imati svaka žena od stila: Male, slatke, praktične!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs