Kako dolikuje kraljicama i princezama

Dame plave krvi sa savršenim stilom: Kejt Midlton ima ozbiljnu konkurenciju! (FOTO)

Dobro je znati da postoji veliki broj dama plave krvi, koje se mogu pohvaliti jednako dobrim osećajem za modu

Moda
Autor:
Dame plave krvi sa savršenim stilom: Kejt Midlton ima ozbiljnu konkurenciju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dok je većina dama iz celog sveta oduševljena elegancijom i prefinjenošću vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, kao i njenim odličnim stilom, dobro je znati da postoji veliki broj dama plave krvi, koje se mogu pohvaliti jednako dobrim osećajem za modu, piše Elle.

Najbolji deo je što se mnoge od njih nalaze na Instagramu, na kome pored njihovog posla, možemo bolje da se upoznamo sa njihovim stilom.

Ove dame koje ponosno nose kraljevske titule redovno nas putem ove društvene mreže obaveštavaju o svom kretanju, te imamo priliku da prvi vidimo najbolje momente sa crvenog tepiha, poslovnih sastanaka ali i putovanja.

U nastavku vam predstavljamo 9 prelepih dama plave krvi koje su opasna konkurencija Kejt...

Grčka princeza Marija Olimpija

Lepa princeza Marija ima 20 godina, a jedina je kći princeze Marije Šantal i princa Pavlosa. Ona trenutno živi u Njujorku, gde studira dizajn, a pored školovanja Marija je veoma posvećena modi. Do sada je imala nekoliko snimanja za editorijale, a često imamo priliku da je vidimo na Nedelji mode, kao i zabavama koje slede nakon revija.

Grčka princeza Marija Šantal

Majka Marije Olimpije je Marija Šantal, okrunjena princeza i žena Pavlosa. Pored lepote po kojoj je poznata, ova dama je osnivač internacionalnog brenda za decu, koji nosi naziv po njenom imenu. Ona je takođe jedna od direktorki DFS Group, zbog čega redovno putuje po celom svetu, kada deli fotografije obeležene haštagom #shoefies, kao i najbolje odevne kombinacije.

Jordanska kraljica Ranija

Sigurni smo da znate lepu Raniju, ženu kralja Jordana, Abdulah bin al-Huseina i majku princeze Iman. Kraljica Ranija koristi svoju poziciju kao platformu za podršku mladih, ali i sprovođenje edukativnih programa u celom svetu, a osim toga poznato je da piše knjigu za decu. Kraljica Ranija ima zavidnu kolekciju tašni, kao i elegantnih bluza koje nosi na poslu.

Karolajn Fleming

Iako nije rođena u kraljevskoj porodici, Karolajn je baronica, a posedovala je zamak Voldemar, od 2003. do 2011. Njena ćerka je Meri Donaldson, princeza Nemačke.

Danska TV zvezda trenutno radi na seriji Ladies of London, a kreirala je svoj parfem i objavila je kuvar. Na Instagramu, ona konstantno deli fotografije sa svojim pratiocima, te možete dobiti uvid u večernje događaje koje posećuje, omiljene recepte, ali i porodična okupljanja.

Princeza Šarlin

38-godišnja Šarlin je princeza Monaka i žena princa Alberta II. Rođena je u Zimbabveu, a 2010. godine je predstavljala Južnu Afriku u okviru sportskog događaja Sidnejska Olimpijada. Šarlin je dobro poznata u modnom svetu, te je često možemo videti na najvećim revijama, uključujući Dior i Armani. Lepa princeza redovno ažurira svoj Instagram profil, koji se bazira na njenim kraljevskim dužnostima. Naravno, ona uvek izgleda stajliš i sofisticirano.

Princeza Dina Aldžuhani Abdulaziz

Dina Aldžuhani Abdulaziz je princeza iz Saudijske Arabije, koja je dobila titulu kada se udala za princa, 1998. godine. Ona vodi svoju modnu kompaniju pod nazivom D'NA, a često je možemo videti u prvim redovima na Nedeljama mode. Pored toga, urednik je arabijskog Vog magazina.

A post shared by Deenathe1st (@deenathe1st) on

Tatjana Blatnik

Ona je princeza Grčke i Nemačke, i žena princa Nikolaosa, sina kralja Konstantina II. Tatjana je bivši organizator događaja za Dajan von Furstenberg. Ona putuje celim svetom, i radi na više projekata vezanih za umetnost i hranu. Svaka devojka bi bila oduševljenja njenim prelepim, boho stilom.

Moza bint Naser

Moza je ćerka Naser in Abdulah Al Misned. Ona je trenutno uključena u katarsku vladu, a nalazi se na značajnoj Forbsovoj listi 100 najmoćnijih žena sveta. Ona je poznata po svojim brlijantnim večernjim komadima koji odgovaraju dres kodu u Katru, a njene duge haljine gotovo uvek su obeležene jarkim bojama ili delikatnim vezenim detaljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs