pogledajte

Kraljica Ranija u stilu Grejs Keli i Odri Hepbern: Ružičasta suknja kao vrhunac ženstvenosti! (FOTO)

Kakva nežnost se širila njenom pojavom...

Moda
Autor:
Kraljica Ranija u stilu Grejs Keli i Odri Hepbern: Ružičasta suknja kao vrhunac ženstvenosti! (FOTO)
Kraljica Ranija od Jordana, Foto: Profimedia

Iz dana u dan jordanska kraljica obavlja savršeno svoje dužnosti i na najbolji način reprezentuje svoju zemlju, piše Elle.rs. Tako je bilo i juče kada je zajedno sa suprugom, ugostila u palati u Amanu, austrijskog predsednika - naravno, sa stilom bez premca!

Lepa Ranija i ovog puta nije odustala od svojih osnovnih stilskih odlika - spojiti ženstvene starinske komade, ali tako da celokupna kombinacija izgleda moderno i veoma inspirativno.

Kraljica Ranija u najelegantnijem izdanju: Njena pojava oduševila sve prisutne! (FOTO)

Jednostavnu belu košulju, kraljica je uvukla u suknju sa visokim strukom koju potpisuje Sara Batilja, i koju krasi sitan, skoro pa neprimetan karo dezen.

Specifičnost kreacije se ogleda u pojasu koji se na prednjem delu završava polukružno sa dugmićima i mašnom. Kroj koji slobodno pada je midi dužine, a celokupni stajling podseća na nešto što bi nosila ikone stila Grejs Keli i Odri Hepbern.

Najbolje obučena žena plave krvi: Kraljica Ranija u poseti Parizu! (FOTO)

A post shared by Sydney ?? (@hellogorgeousoz) on

U svojoj damskoj doslednosti, ljupka brineta poluvezane kose se opredelila za suptilne aksesoare - roze salonke i mikro belu tašnu. Tako je zaokružila jedan look inspirisan davnim vremenima, koji je nadogradila modernim avijatorkama koje su obezbedile taj savremeni modni momenat koji nas iznova i iznova uvodi u nove stilske dimenzije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs