pogledajte

Modni dvoboj: Kraljice Ranija i Maksima objasnile šta je stil! (FOTO)

Jordanski kralj Abdulah II i kraljica Ranija Al-Abdulah stigli su u zvaničnu dvodnevnu posetu Holandiji gde su ih ugostili kralj Viljem-Aleksander i kraljica Maksima. Dve kraljice su već odmerile snage kada je moda u pitanju, a sve je zanimalo koja će od njih izaći kao pobednica

Moda
Autor:
Modni dvoboj: Kraljice Ranija i Maksima objasnile šta je stil! (FOTO)
Kralje, Foto: Profimedia

U jednoj od tri zvanične palate Holandske kraljevske porodice, Nurdeinde Palate u Hagu, kralj Viljem-Aleksander i kraljica Maksima od Holandije organizovali su svečanu ceremoniju povodom dolaska kralja Abdulaha II i kraljice Ranije od Jordana, koji su u Holandiju doputovali u sklopu zvanične dvodnevne posete.

Kraljica Ranija u najelegantnijem izdanju: Njena pojava oduševila sve prisutne! (FOTO)

foto: Profimedia

Od uobičajenog zvaničnog protokola, javnost je više zanimao susret dveju kraljevskih porodica, posebno modni okršaj dveju kraljica koje slove za jedne od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova. O njihovim besprekornim modnim umećima svedoče brojni modni članci i pohvale na račun stila. Iako obe dame plave krvi poseduju visoko modno znanje, njihov stil je ipak drugačiji.

Ona diktira trendove: 3 besprekorne stilske kombinacije kraljice Ranije! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Ranija neguje svedenu poslovnu eleganciju pa se retko poigrava bojama, što se ne može da se kaže za odvažnu kraljicu Maksimu koja obožava jarke boje, dezene i velike šešire. Ovog puta, Holandska kraljica nije plenila pažnju "color-blockom", ali je zato svoj stajling odlučila da začini velikim šeširom koji je sparila s prekrasnim bež kaputom skrivenih rukava s kaišem na struku.

Ispod elegantnog kaputakraljica Maksima je nosila čipkastu midi haljinu u istoj nijansi s potpisom danskog dizajnera "Claesa Iversena", koju je uskladila s bež štiklama od brušene kože i smeđom "clutch" torbicom.

Modna ikona: Instagram kraljice Ranije od Jordana je poslastica za sve ljubitelje mode! (FOTO)​​​​​​​

foto: Profimedia

Kraljica Ranija, jedna od najlepših žena sveta prema izboru magazina "Harpers & Queen", plenila je pažnju u nebesko plavom kaputu s duplim kopčanjem iz kolekcije za jesen/zimu 2017. dizajnera Salvatorea Feragama.

Najmodernije izdanje kraljice Ranije: Jednostavna kombinacija koja ostavlja bez daha! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa kraljica, koja vodi svoj profil na Instagramu koji hronološki prati sve njene stajliš kombinacije, bilo da je reč o odevnim kombinacijama koje je nosila na političkim događanjima, bilo za privatne prilike, nosila je i štikle u nežnoplavoj boji, dok je ispod kaputa obukla prošaranu sivu suknju "pencil" kroja i elegantnu belu bluzu koja se veže na vratu. Kao velika ljubiteljka dizajnerskih komada, lepa Jordanska kraljica ​​​​​​​upotpunila je stajling luskuznom "Fendi" torbom od pitonove kože.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs