Ponosna na svoj izgled

Kraljica Maksima u kupaćem kostimu: Prizor koji se retko viđa! (FOTO)

Kraljevski par uživa u Grčkoj na letovanju

Star look
Autor:
Kraljica Maksima u kupaćem kostimu: Prizor koji se retko viđa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holandska kraljica Maksima u društvu supruga, kralja Vilem -Aleksandera, letnji odmor provodi u Grčkoj, na Mikonosu gde uživaju u kupanju, šetnjama i plovidbi jahtom.

Kraljica Maksima, rodom Argentinka, letnje dane u društvu supruga provodi na grčkom Mikonosu. Kraljevski par odmara na jahti, a 49-godišnja Maksima uskočila je u bikini sa gornjim delom bez naramenica. Uživala je u kupanju, dok je suprug radije boravio na jahti, ali zato joj je džentlmenski pomogao da iziđe iz mora što ih je, očigledno, još i dobro zabavilo.

Holadski kraljevski par upoznao se 1999, a u braku su od 2002. i imaju tri kćerke. Kralj Vilem - Aleksander 2013. seo je na tron i tako postao prvi muškarac na holandskom tronu od 1890. godine te s 46 godina i najmlađi evropski kralj.

foto: Profimedia

Njegova strast su avioni, a zahvaljujući pilotskoj dozvoli više od 20 godina bar dvaput mesečno kao kopilot upravljao je KLM-ovim avionom, doduše u tajnosti jer se kao kopilot nije morao predstavljati putnicima.

Avijacija mu je hobi koji ga, kako kaže, opušta nakon kraljevskih dužnosti i omogućuje mu da se fokusira na nešto sasvim drugo. U mladosti je voleo zabave, a smirio se nakon što je upoznao uspešnu poslovnu mladu ženu iz Argentine Maksimu .

"Zaljubio sam se u ovakvu Maksimu kakvu vidite - spontanu, zanimljivu, dobru. Nije nam uvek bilo lako, niti će uvek biti, ali nadam se da će uvek ostati osoba ista kakva je danas", rekao je jednom prilikom holandski kralj.

foto: Profimedia

Maksima na ne krije da njenim venama teče vrela krv i za sebe kaže "Ja sam Latina i to ću uvek biti. Ja plešem, pevam i uvek ću plesati i pevati".

Uvek nasmejana kraljica omiljena je među holandskim narodom, čak i više od kralja.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs