Fenomenalno

Ne plaši se da rizikuje sa modom: Dve potpuno efektne kombinacije kraljice Maksime! (FOTO)

Nakon otkazivanja kraljevskih angažmana zbog sumnje na stomačni virus, kraljica Maksima se vratila još jača i bolje obučena

Moda
Autor:
Ne plaši se da rizikuje sa modom: Dve potpuno efektne kombinacije kraljice Maksime! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dok je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton itekako predvidljiva kada je odabir stajlinga u pitanju, po mnogima najbolje odevena članica kraljevske porodice, holandska kraljica Maksima se ne libi da se poigra s modom, pa se tako u njenom ormaru mogu pronaći najotkačeniji dezeni, boje i modni dodaci, kao i mnogi vodeći trendovi, što je i ovog puta dokazala.

Nakon otkazivanja kraljevskih angažmana zbog sumnje na stomačni virus, kraljica Maksima se vratila još jača i bolje obučena. Nakon finansijskog sastanka u Hagu, 47-godišnja kraljica Holandije ugostila je zajedno s kraljem Viljemom-Aleksanderom austrijskog predsednika Aleksandra Van der Balena i njegovu suprugu Doris Šmidauer u svojoj rezidenciji.

Iako bi se mnoge visoke državnice i dame plave krvi u njenom slučaju odlučile najverovatnije za klasično poslovno odelo, kraljica Maksima nije jedna od onih koje igraju na sigurnu kartu. Lepa kraljica je na finansijski sastanak stigla odevena u elegantni i trendi stajling po poslednjoj modi.

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

1 / 4 Foto: Profimedia

Efektnu bluzu sitnog kariranog dezena s predimenzioniranim rukavima kraljica je uskladila s kariranim pantalonama širokih nogavica. Svaki od spomenutih odevnih komada trenutno je vrlo popularan na modnoj sceni, a nije tajna da kraljica Maksima voli modu i rado se s njome igra.

Celokupan stajling kraljica Maksima je začinila modnim dodacima u boji konjaka (boji koja cipelama i torbama daje skupoceni izgled) - tankim kaišem na struku, pismo torbicom i špic salonkama.

Nešto kasnije istog dana, kraljica Maksima se za susret s austrijskim predsedničkim parom presvukla u haljinu do kolena i kaput u boji crvenog vina u kombinaciji s velikim šeširom, salonkama, torbicom i rukavicama u istoj nijansi, a detalji koji su izneli ceo stajling su definitivno ogrlica i minđiše ukrašene žutim perjem.

Svečani banket kod kraljice: Maksima u najlepšim haljinama, Kejt Midlton potpuno razočarala! (FOTO)

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs