pogledajte

Ovako letuje španska kraljevska porodica: Kraljica Leticija uživa na Palma de Majorki! (FOTO)

Španski kralj Felipe VI, kraljica Leticija i princeze Leonor i Sofija otputovali su u svoju letnju rezidenciju, kraljevsku palatu La Almudainu u Palma de Majorki, u kojoj su u vrlo ležernom izdanju i dobro raspoloženi pozirali fotografima za tradicionalnu porodičnu fotografiju s letovanja. Kao i uvek, najglamuroznija evopska kraljica izgledala je besprekorno u trendi komadima od glave do pete

Vip priča
12:46h Autor:
Ovako letuje španska kraljevska porodica: Kraljica Leticija uživa na Palma de Majorki! (FOTO)
Španska kraljevska porodica, Foto: Profimedia

Kao i celi svet, tako i kraljevska porodica zaslužuje nekoliko dana odmora od kraljevskih dužnosti.

Iz zvanične kraljevske rezidencije u Madridu španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija su sa svoje dve ćerke, princezama Leonor i Sofijom, otputovali u Palma de Majorku. Iako su tu došli kako bi uživali u druženju i morskim radostima, kraljevska porodica kratko je pozirala fotografima za tradicionalnu fotografiju s letovanja.

Kraljica Leticija u crvenom od glave do pete: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali čini se kako im medijska pažnja nije toliko smetala, uprkos tome što su na godišnjem odmoru. I dok je kralj Felipe VI nosio elegantne sive pantalone, prugastu košulju s ležerno zavrnutim rukavima i crne kožne mokasine, ženski deo kraljevske porodice se odlučio za trendi letnje haljinice.

Porazila prvu damu Meksika: Kraljica Leticija prošetala 2 neodoljive ružičaste kombinacije u istom danu! (FOTO)

foto: Profimedia

Princeze Leonor i Sofija izgledale su poput malih maminih klonova u šik haljinama s rupičastim detaljima, a za sličnu haljinu midi kroja odlučila se i lepa kraljica. 45-godišnja Leticija zablistala je u beloj rupičastoj haljini bez rukava s potpisom brenda "Hugo Boss", a stajling je upotpunila još jednim nezaobilaznim letnjim trendom - espadrilama na punu petu s potpisom španskog brenda "Mint & Rose" i slamnatom "clutch" torbicom dizajnerke Karoline Herere, idealnoj za šetnju plažom ili večeru uz more.

Štedljiva kraljica Leticija: Od ove male crne haljine se godinama ne odvaja! (FOTO)

foto: Profimedia

Rupičaste haljine svakog leta isplivaju na površinu kao obavezni komad za plažu ili šetnju gradom, a svaka istinska zaljubljenica u modu u svom ormaru ima barem jednu rupičastu haljinu koju svake godine obavezno nosi na letovanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs