pogledajte

Kraljica Leticija u crvenom od glave do pete: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

Nakon što je u madridskoj palati Zarzuela ugostila ukrajinski predsednički par, španska kraljica Leticija zaputila se u Brisel

Moda
Autor:
Kraljica Leticija u crvenom od glave do pete: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Razlog njenog dolaska u Brisel je bila ceremonija otvaranja Evropskih dana razvoja, na kojoj se obratila prisutnima. Navedeno događanje okuplja članove razvojnih zajednica iz celog sveta, a ovogodišnje izdanje stavlja poseban naglasak na osnaživanje žena na vodećim pozicijama.

Španskoj kraljici Leticiji društvo na otvorenju Evropskih dana razvoja u Briselu, pravila je belgijska kraljica Matilde.

Kraljica Ranija zablistala u najpoželjnijoj haljini sezone: Proslava Ramazana u Jordanu! (FOTO)

foto: Profimedia

Obe dame na spomenutom događanju pojavile su se u elegantnim kombinacijama koje nisu preterano odskakale od njihovog uobičajenog stila odevanja kada je reč o formalnim pojavljivanjima.

Španska kraljica Leticija tako je zablistala u crvenom od glave do pete, što je postigla strukiranim odelom s potpisom Španskog dizajnera Roberta Torretea, cipelama u špic omiljenog brenda Margit i dodatkom pismo-torbe od zmijske kože.

Sa 72 godine zasenila mnogo mlađe koleginice: Ona je kraljica crvenog tepiha! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao sušta suprotnost Leticijinoj crvenoj kombinaciji, belgijska kraljica Matilde odlučila se novim izdanjem poigrala pastelnim ružičastim nijansama koje krase bluzu, dodatke i cipele, kao i zanimljiv model satenske suknje ukrašene dezenom leoparda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs