MODNI DVOBOJ

Ona ima modu u malom prstu: Lepa kraljica s lakoćom zasenila prvu damu Ukrajine! (FOTO)

U ulozi domaćina španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI u madridskoj palati Zarzuela ugostili su ukrajinski predsednički par Porošenko

Moda
Autor:
Ona ima modu u malom prstu: Lepa kraljica s lakoćom zasenila prvu damu Ukrajine! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Uoči svečanog ručka u madridskoj palati Zarzuela prvu damu Ukrajine Marinu i predsednika Petra Porošenka dočekao je španski kraljevski par koji je s uvaženim gostima strpljivo pozirao okupljenim fotografima.

I dok je prva dama Ukrajine svoje formalno izdanje odlučila da kreira modnu klasiku u znaku male crne haljine, stilizovavši ju upečatljivim crnim nakitom i elegantnim cipelama u špic, španska kraljica Leticija odlučila je da sveže pristupi formalnom stilu odevanja u prolećnom maniru.

Kraljica Ranija zablistala u najpoželjnijoj haljini sezone: Proslava Ramazana u Jordanu! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona važi za jednu od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, ova bivša novinarka plenila je pažnju odabirom upečatljive cvetne suknje koju je nosila u kombinaciji s tamnoplavom majicom i kaišem u gotovo identičnoj nijansi.

U formalnim izdanjima lepa kraljica često voli da istče odevne komade, obuću i modne dodatke s potpisom španskih dizajnera, kojih ni ovaj put nije nedostajalo. Za njenu upečatljivu svetlosivu suknju ukrašenu raskošnim cvetnim dezenom zaslužan je dizajner Adolfo Dominguez, a ona se na zvaničnoj stranici dizajnera trenutno nalazi na popustu po novoj ceni od 90 evra.

Trudna Pipa Midlton prošetala Parizom sa svojim suprugom: Lepršava haljina u francuskom stilu je poslednji modni hit! (FOTO)

foto: Profimedia

Jednostavnu tamnoplavu majicu koju je Leticija nosila upasanu u efektnu suknju potpisuje njen omiljeni nemački brend Hugo Bos, a dominaciju plave nastavila je odabirom zanimljivih cipela u špic španskog brenda Margit i raskošnim visećim minđušama - delom luksuznog italijanskog brenda Bulgari.

Lejdi Kiti Spenser osvaja modni svet: Najlepša članica kraljevske porodice oduševila svojim izgledom! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je njena garderoba prepuna dizajnirane odeće, kraljica Leticija rado nosi i svima pristupačne brendove.

Nebrojeno puta ova elegantna Španjolka dokazala je da modu ima u malom prstu, pa ne čudi da se prošle godine našla i na listi najbolje odevenih žena sveta prema izboru prestižnog časopisa Veniti Fer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs