MODNI TREND

Dve savršene letnje haljine u režiji kraljice Leticije: Cveće i tufne! (FOTO)

Kraljica Leticija ne prestaje da oduševljava svojim humanitarnim radom ali i svojim besprekornim izgledom...

Moda
Autor:
Dve savršene letnje haljine u režiji kraljice Leticije: Cveće i tufne! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Reuters / Ricardo Rojas

21. maja kraljica Leticija je došla u posetu Dominikanskoj republici i Haitiju nakon što je veče pre stigla u Santo Domingo, gde je provela dva dana.

Prvo je posetila Monte Plata, mesto gde je započela svoj humanitarni rad koji se bavi pitanjem vode. Posetila je okolinu Nueva Esperanca, gde su joj članovi komiteta objasnili kako plan funkcioniše i na koje su sve načine ovoj siromašnoj regiji doneli preko potrebnu čistu vodu.

Skromna kraljica: Leticija u sirena suknji staroj 13 godina ! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Leticija je zatim otputovala u Santo Domingo gde su je dočekali predsednik i prva dama u predsedničkoj palati gde su organizovali i svečani ručak. Nakon toga, kraljica i prva dama su posetile Centar za brigu o deci ometenoj u razvoju.

22. maja, kraljica Leticija je posetila fabriku organskih banana gde se upoznala sa grupom žena koje prave kolače od tog egzotičnog voća.

Suptilna i nežna, a tako zavodljiva: Obucite se kao kraljica Leticija! (FOTO)

foto: Profimedia

Poslednji događaj kojem je prisustvovala bio je program koji se bavi prevencijom adolescentske trudnoće pre nego što se uputila na Haiti gde je provela ostatak dana. Kraljica Leticija će provesti još jedan dan na Haitiju pre nego što se vrati u Madrid.

Kraljica Leticija je u ovih nekoliko dana ponela dve savršene kombinacije. Za susret sa predsednikom i prvom damom Dominikanske republike ponela je retro belo haljinu midi dužine u tufnastom dezenu sa elegantnim stileto cipelama i prelepim visećim minđušama u beloj boji. Drugu haljinu, popularnog cvetnog dezena, kraljica Leticija je iskombinovala sa najmodernijim sandalama na platformu od prevrnute kože u bež boji.

Koji vam se izgled lepe kraljice više dopao? Podelite sa nama u komentarima, voleli bismo da čujemo šta mislite.

(Stil. Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs