Ispred svog vremena

Neprikosnovena modna ikona: Sve što današnje trendseterke nose, Šer je nosila prva! (FOTO)

Istina, čuvena pevačica umela je da izazove skandale svojom pojavom, i to isključivo zahvaljujući modnim odabirima. Ipak, gledano iz ove perspektive veći deo njenih outfita bio je zapravo ispred svog vremena, a danas je po svemu sudeći inspiracija mnogima. I kada kažemo mnogima, mislimo skoro svima!

Moda
Autor:
Neprikosnovena modna ikona: Sve što današnje trendseterke nose, Šer je nosila prva! (FOTO)
Šer, Foto: Profimedia

Kada pomislimo na Šer i njen stil, prva slika koja nam prođe kroz glavu svakako je ona iz legendarnog spota "If I could turn back time" i njen prilično skandalozan stajling koji je podrazumevao dve crne trake - imitirajući kupaći kostim (ili šta već) i mrežasti (potpuno providan da se razumemo) svojevrsni bodi sa čarapama i halterima, piše Elle.rs.

To su bile osamdesete, godine kada je praktično čitav javni milje eksperimentisao sa izgledom, a većina njih bila je spremna da se oproba u sličnim modnim tabuima.

Šer je bila jedna od pionira ovog stilskog pokreta, a tu odvažnost demonstrirala je još tokom sedamdesetih.

A post shared by STYLEBY (@stylebymagazine) on

Međutim, isto tako poznata pevačica je već na samom startu svoje karijere, što nas vraća još deceniju unazad (dakle šezdesete i njenih nepunih dvadeset) imala smelosti da iznese outfite kakvi se tada pred kamerama nisu viđali.

I baš kao što vrhunski stilisti kažu: Ukoliko imate stav i stil koji uz njega ide, zaista možete izneti sve što vam padne na pamet, a da to pritome izgleda dobro - što je bio slučaj upravo sa Šer .

Zbog čega ne čudi što je danas inspiracija mnogima. To najviše rpimećuje kod Kim Karadašijan, koja ju je nekoliko puta u potpunosti kopirala, te na svom Instagram profilu poseduje i galeriju omiljenih joj outfita prelepe Šer .

Tu je i Bela Hadid koja ovu činjenicu ne priznaje otvoreno, ali ukoliko pogledate njene stajlinge i uporedite ih sa onima koje je Šer nosila tokom 60-ih, 70-ih, pa i početkom 80-ih, primetićete neverovatnu sličnost.

A post shared by amber_ray (@amber_ray) on

A post shared by kiku (@m_appleh_8) on

A post shared by Augu✘Zombie (@auguxzombie) on

A post shared by CHERRY SKY (@cherryskyteam) on

A post shared by Frédérique (@francodelavega_) on

A post shared by cher (@thevintagecher) on

I zvanično se penjemo stepenik više. Ovo se ni Kendal Džener, koja je fan bodija i džinsa, ne bi usudila da ponese. Naš naklon.

Pruge i oh, te lokne? Šer je bila 80's babe u svom svom sjaju, a u ovom stajlingu mogli bismo da prošetamo i danas i izgledamo maksimalno u trendu.

A post shared by Kerri Alice (@kerrialicex) on

Dakle, da - pruge. Međutim, i boje, i model haljine. Ne želimo da se ponavljamo, ali krećemo u potragu za makar sličnim materijalom sa ovim printom.

A post shared by getTV (@gettv_official) on

Rese su se zvanično među trendove vratile sa povratkom hipi stila, koji je u modernijoj varijanti takozvani festivalski stil. Ipak, Šer rese nosi na najglamurozniji mogući način. I ove godine se bez problema na bilo kom crvenom tepihu mogla naći obučena ovako i zaseniti pola Holivuda.

Bajkerka, džins, transparentni top, akcenat na donjem vešu i detaljima? Poznato?

A post shared by Kevin DeLoach (@kevin.deloach) on

I na kraju kratko i jasno objašenjenje:

A post shared by IVY (@ivyconnect) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs