kraljevsko

Skromna kraljica: Leticija u sirena suknji staroj 13 godina ! (FOTO)

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe organizovali su gala večeru povodom posete izraelskog predsednika Reuvena Rivlina njihovoj zemlji...

Star look
15:02h Autor:
Skromna kraljica: Leticija u sirena suknji staroj 13 godina  ! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: EPA

Kraljica Leticija jedna je od najpoznatijih modnih "ponavljačica" među slavnima koja obožava iz ormara da vadi stare odevne komade i da im udahne im novi život.

To je uradila i na gala večeri koja je organizovana u kraljevskoj palati povodom posete izraelskog predsednika Reuvena Rivlina i njegove supruge Nečame Španiji.

Stil koji bi pohvalila i sama Koko Šanel: Kraljica Leticija u elegantnom kostimu! (FOTO)

foto: EPA

Leticija je nosila sirena suknju koju je napravio španski dizajner Lorenco Kaprila i top, takođe sa njegovim potpisom. S obzirom na to da je u pitanju bila službena kraljevska svečanost, svoje izdanje upotpunila je tijarom kraljice Sofije pod nazivom "Mellerio Floral" i lentom. Od nakita je nosila dijamantske narukvice i minđuše iz kraljevske riznice.

Suptilna i nežna, a tako zavodljiva: Obucite se kao kraljica Leticija! (FOTO)

foto: Profimedia

Zanimljivo je kako je ovu suknju prvi put obukla 2004. godine prilikom službene posete Njujorku. Još jednom je dokazala da za efektne odevne kombinacije ne moramo uvek posezati za novom trendi odećom, nego iz ormara možemo izvaditi neki stari adut i zablistati u njemu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs