Novac mu više ne treba

Šokantna odluka Džordža Klunija: Vest koja je odjeknula svetom!

Poslednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada ima druge prioritete

Celebrities 07.11.2017. - 17:54h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Reuters / Fred Thornhill

Džordž Kluni objavio je da odustaje od svoje holivudske karijere. Nećemo ga, čini se, tako brzo videti na velikom platnu. Poslednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta. Ne treba mu više, kaže, novac.

foto: Fonet

"Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja devojke, ili barem ne bi trebalo da budem", rekao je Kluni i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovno pred kamere. Otvoreno je rekao i da je zahvaljujući glumi plaćao račune, ali novac mu više ne treba. Prodao je kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara i da mu je novac nepotreban.

 

Od neuhvatljive žene do majke njegove dece: Kako je Džordž Kluni promenio Amal!

foto: Reuters / Mark Blinch

Dotakao se Kluni i političkih ambicija, o kojima se šuška već neko vreme. Rekao je kako ga sve više ljudi podstiče na ulazak u politiku, pogotovo otkako je Tramp postao predsednik.

 

"Uvek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u trci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvek bila prisutna. Mogu da pomognem onako kako znam najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam", zaključio je Kluni.

 

Zanosna Amal Kluni u crvenom: Vatreno izdanje za povratak na posao! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...