Gledali smrti u oči

Umrla sam i vratila se nazad: Jezive ispovesti holivudskih zvezda! (FOTO)

Mislio sam da moram nešto drastično da preduzmem po tom pitanju. Bio sam u situaciji da sam morao da razmišljam kako ću preživeti, rekao je Kluni koji je zbog teške povrede čak razmišljao o samoubistvu
Vip priča
21:18h Autor:
Umrla sam i vratila se nazad: Jezive ispovesti holivudskih zvezda! (FOTO)
Foto: Reuters / AP

Brojne holivudske zvezde bile su na ivici smrti i pukom srećom su izvukle živu glavu.

Holivudski šarmer Džordž Kluni skoro je poginuo na snimanju filma "Syriana" dok je snimao mučeničke scene. Kluni je udario glavom, a povreda kičme koju je zaradio bila je opasna po život.

"Ležao sam nepomično u bolničkom krevetu s nepodnošljivim glavoboljama zbog kojih sam se osećao kao da imam moždani udar", prisetio se Kluni. Nakon tri nedelje koje je proveo u takvom stanju, počeo je da razmišlja čak i o samoubistvu.

"Mislio sam da moram nešto drastično da preduzmem po tom pitanju. Bio sam u situaciji da sam morao da razmišljam kako ću preživeti", kazao je Kluni.

U stilu zavodnika: Džordž Kluni otkrio šta je poklonio Amal za 2 godine braka!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Glumica En Hatavej zamalo je umrla pre dve godine tokom odmora na Havajima. Dok je plivala, odjednom ju je iznenada povukao ogroman talas i potopio je ispod nivoa vode. Odmah je počela da viče, a u pomoć joj je srećom brzo došao jedan surfer koji ju je odvukao do obale. Na kraju je tek zaradila manju povredu stopala koju joj je suprug brzo sanirao.

Lepi, uspešni i bogati: Postali svetske zvezde, a nemaju ni završenu srednju školu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Orlando Blum je život skoro izgubio još kao tinejdžer dok se peo na krov terase s prijateljima. Kada je krov popustio, Blum je pao i slomio nekoliko pršljenova. Orlando je bio potpuno nepokretan čak četiri meseca, a nakon nekoliko operacija i 18-mesečnog oporavka konačno se vratio normalnom životu.

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

Pevačica Eli Gulding je zamalo upala u zaleđeno jezero dok je prošle godine putovala Norveškom tokom turneje. Javnost je za ovo zastrašujuće iskustvo saznala putem Instagrama gde je pevačica objavila šokantnu fotografiju s mesta događaja.

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on Jan 25, 2016 at 7:39am PST

"Zamalo da upadnemo u jezero na -30", napisala je pored fotografije.

Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Leonardo Di Kaprio je verovatno najveći srećnik ne samo u Holivudu, nego i na svetu. Naime, slavnog glumca je pre dve godine skoro pojeo morski pas tokom ronjenja u Južnoj Africi. Glumac je bio u kavezu koji štiti od napada morskih pasa, ali kako je velika bela psina gonila tunu, nekako se dogodilo da se zabila u kavez gotovo do polovine. Ronioci koji su se nalazili uz njega kasnije su izjavili kako se tako nešto nije dogodilo zadnjih 30 godina.

Nakon toga, leteći za Rusiju, glumac je sedeo u redu iz kojeg je jasno mogao da vidi krilo aviona kada je ispred njegovih očiju eksplodirao motor. Leonardo kaže kako u putničkoj kabini niko nije progovorio ni reč. Nakon nekoliko minuta piloti su pokrenuli motore i sigurno prizemljili avion. Ali ni tu nevoljama nije bio kraj. Tokom skoka iz aviona Leu se nije otvorio padobran. Spasao ga je pomoćni padobran, a da zaista ima sreće potvrđuje i činjenica da je prošao bez lomova i težih povreda.

Internet gori: Šta je to Leonardo Dikaprio pokazao svima na dodeli Oskara? (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Glumica Rejčel Bilson je život skoro izgubila dok joj je bilo samo 14 godina. Rejčel je bila u automobilu kada se zabio u drugo vozilo.

"Zapravo sam umrla i vratila se nazad. Prozor mi je završio u glavi", kazala je potresena glumica. Nezgoda joj je ostavila i trajni ožiljak iza desnog oka, a zbog stravične nesreće još uvek se bori s migrenama i gubitkom pamćenja.

Davno zaboravljeni skandali zlatnog Holivuda: Pobačaji, ubistvo, žrtve roditelja! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs