Niste jedini

Poznati koji žive u agoniji, svakog dana trpe jake bolove: Dokaz da novac i slava ne kupuju zdravlje

Dženifer Grej, poznata po ulozi u filmu "Prljavi ples" iz 1987. godine, iste te godine je doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je povredila vrat, zbog čega je godinama trpela strašne bolove
Vip priča
03:14h Autor:
Poznati koji žive u agoniji, svakog dana trpe jake bolove: Dokaz da novac i slava ne kupuju zdravlje
Foto: Profimedia

Bol, posebno ako je hronična, oslabljuje i frustrira sve one koji čitav život moraju da nose sa njim. Među onima koji pate od neprestanog bola ima i slavnih osoba, koje uprkos tome pokušavaju da žive svoj život najbolje što mogu.

Među njima je i kontroverzna irska rokerka Šinejd O’Konor, koja pati od fibromijalgije, bolesti koju između ostalog karakterišu i jaki bolovi u mišićima.

Za 7 dana obnavlja kosti, zglobove i tetive: Jedan sastojak zauvek će vas rešiti bolova! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumac Džordž Kluni pretrpeo je povredu leđa dok je 2005. godine snimao triler "Syriana". Nikad to nije potpuno zalečio, ali ipak je uz pomoć lekova nastavio dalje da radi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dženifer Grej, poznata po ulozi u filmu "Prljavi ples" iz 1987. godine, iste te godine je doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je povredila vrat. Nakon toga se na duži niz godina povukla iz javnosti, a ponovno se vratila kad se pridružila šou programu "Dancing With the Stars". Trpela je konstantan bol, sve do operacije kojom joj je u vrat ugrađena pločica.

Tvrdi da je najgori oblik raka izlečio medom: Moja ljudska dužnost je da vam dam ovaj recept!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Među slavnima koji trpe bolove je i glumica Ketlin Tarner, koja pati od reumatoidnog artritisa. Bolest joj je dijagnostikovana početkom devedesetih, a nakon početnog šoka odlučila je da se angažuje i radi na podizanju svesti društva o ovoj bolesti. Zbog svog angažmana u udruženju "Massachusetts Arthritis Foundation" dobila je i nagradu za životno delo.

Čudotvorni petrolej iz Albanije: Sve više ljudi tvrdi da leči najteže bolesti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svima njima zajedničko je što su se sa bolom susretali svakog dana, a moderan način života i rada učinili su taj prirodni mehanizam kojim nam telo govori da nešto nije u redu, nažalost, sve češćim. Osim zbog bolesti, bol se često javlja usled umora, stresa, konflikata i niza drugih situacija.

Pronađite Kapiju Raja na telu: Ruski lekar otkriva staru metodu izbacivanja stresa i bola!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs